Volodimir Zelenski: „Rusia a cheltuit miliarde pe minciuni şi propagandă”

Data actualizării: Data publicării:
volodimir zelenski
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski. FOTO: Profimedia Images

Conducerea Rusiei a cheltuit miliarde de dolari pe propagandă și minciuni privind „operațiunea specială” din Ucraina, a estimat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, citat sâmbătă de dpa.

„Ştiţi cu toţii foarte bine ce sistem uriaş de propagandă de stat a construit Rusia”, a afirmat Zelenski într-un nou mesaj video difuzat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

„Probabil nimeni altcineva din lume nu a mai cheltuit asemenea sume pe minciuni”, a adăugat el, potrivit Agerpres.

Moscova nu a luat însă în calcul faptul că aceste eforturi nu garantează un rezultat, a menţionat preşedintele ucrainean.

„Acolo unde este nevoie de bani pentru a pava o cale a minciunilor, rezultatul nu este asigurat. Calea adevărului este dificilă, dar se deschide singură”, a conchis Zelenski.

Ucraina a intrat sâmbătă în ziua 31 a invaziei declanșate de Vladimir Putin. Președintele Volodimir Zelenski face presiuni pentru continuarea negocierile cu Rusia, în timp ce Moscova a semnalat că își reduce ambițiile la a se concentra asupra teritoriului revendicat de separatiștii susținuți de Rusia în estul țării, după ce atacurile din alte părți s-au blocat.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri