Manelistul Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar, la 8 luni de la accidentul din Cluj-Napoca. Era beat, drogat și a fugit

Data actualizării: Data publicării:
accident culita sterp
Aflat sub influența alcoolului, manelistul Culiță Sterp a provocat un accident și a fugit. Sursa foto: IPJ Cluj

Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. La 8 luni de la accidentul pe care l-a provocat în Cluj-Napoca, soldat cu rănirea unui alt șofer, manelistul va putea pleca peste hotare. Decizia, scrie Monitorul de Cluj, a fost luată vineri, de Tribunalul Cluj.

Pe 17 noiembrie 2022, Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. A intrat pe culoarea roșie a semaforului și s-a izbit de un alt autoturism. Momentul a fost surprins de o cameră de de bord, iar pe imagini se vede cum manelistul intră cu viteză în intersecție, fără să se sigure și lovește altă mașină. Bărbatul care se afla la volan a fost rănit și a ajuns la spital pentru îngrijiri, dar nu a avut nevoie de internare.

Culiță Sterp era beat și a fugit de la locul accidentului. Când l-au găsit, polițiștii l-au testat cu etilotestul: avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Câteva zile mai târziu, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a transmis că șoferul vinovat se afla, la momentul producerii accidentului, și sub influența drogurilor.

În urma acestor incidente, scrie sursa citată, celebrul manelist a fost plasat sub control judiciar, măsură care a fost prelungită până în prezent. Acum, la circa 8 luni de la producerea accidentului, Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar:

„În temeiul art. 362, alin. 1, 2, art. 208 alin. 5, art. 242 alin. 1, art. 211 din Codul de procedură penală, revocă măsura controlului judiciar luată prin Ordonanţa din data de 18.11.2022 şi menţinută prin Încheierea penală nr. 293/28.12.2022, prin Încheierea penală nr. 46/17.02.2023, prin Încheierea penală nr. 110/07.04.2023 şi prin Încheierea penală nr. 165/26.05.2023 faţă de inculpatul S.N., trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de art. 336 alin. (1) și (2) C.pen. și părăsirea locului accidentului, faptă prev. și ped.de art. 338 alin. (1) C.pen., cu aplicarea art. 38 alin. (1) C.pen.. Dispoziţiile prezentei încheieri privind revocarea măsurii controlului judiciar vor fi executorii la data rămânerii definitive. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată, în temeiul art. 405, alin. 2 din Codul de procedură penală, prin punerea hotărârii la dispoziţia inculpatului/procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 07.07.2023”, se arată în soluția pe scurt, publicată pe site-ul Tribunalului Cluj.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
De ce au fost criticaţi Carmen şi Klaus Iohannis de Paştele ortodox! Românii au spus-o direct, după mesajele...
Digi FM
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii...
Pro FM
Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai...
Film Now
Suri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise...
Adevarul
Povestea unei fotografii tulburătoare din vreme de război. De ce erau așezați copiii „în poziția de rugăciune"
Newsweek
VIDEO Putin, umilit în Marea Neagră. Momentul când o dronă ucraineană distruge o navă de atac rusă
Digi FM
Reacţia unei tinere din Cuba când a ajuns prima dată în România: "Am crezut că acolo mor"
Digi World
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15...
Digi Animal World
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea...
Film Now
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe...