Video Momentul în care 5 mașini s-au ciocnit într-o intersecție din Timișoara. O șoferiță care aștepta la semafor a fost rănită în accident

Data actualizării: Data publicării:
accident intersectie timisoara
Șoferița ar fi trecut pe roșu la semafor, iar în intersecție a izbit mașina unui șofer care circula regulamentar. Sursa foto: colaj captură video cameră de supraveghere / Opinia Timișoarei

O șoferiță care a trecut pe roșu la semafor a provocat un accident în lanț, miercuri dimineața, în Timișoara. Femeia a izbit un autoturism în intersecție, iar apoi mașina pe care a lovit-o a ricoșat în alte 3 autoturisme, care așteptau pe contrasens la semafor. În urma impactului, o femeie a ajuns la spital. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală.

Accidentul a avut loc miercuri dimineață, într-o intersecție din Timișoara. Impactul, în urma căruia au rezultat o victimă și pagube materiale de mii de euro, a fost surprins de o cameră de supraveghere:

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional! 

"O femeie, în vârstă de 31 de ani, a condus un autoturism pe strada Samuil Micu, iar la intersecția cu bulevardul Simion Bărnuțiu a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care circula pe bulevardul Simion Bărnuțiu, acesta din urmă fiind proiectat în alte 3 autoturisme staționate în coloana formată pe porțiunea de drum", au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În urma impactului, o femeie de 45 de ani a fost rănită și a ajuns la spital. Este vorba despre conducătoarea unui autoturism aflat în coloana staționată.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri