O femeie a murit și alte două persoane au fost rănite, după ce mașina în care se aflau a derapat şi s-a răsturnat

Data publicării:
accident
Foto: ISU Gorj

O femeie în vârstă de 61 de ani a decedat, iar alte două persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale, în urma unui accident care s-a produs, marţi după-amiază, pe drumul naţional DN 67B, pe raza satului Cornetu, comuna Căpreni.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat de 67 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, conducea un autoturism, pe DN 67 B Căpreni, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul volanului şi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-un şanţ. În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 60 de ani, pasageră pe locul din spate al autoturismului, precum şi rănirea conducătorului auto şi a altei pasagere de 54 de ani, toţi din aceeaşi localitate, care au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), la faţa locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi două ambulante din cadrul SAJ Gorj. Femeia de 61 de ani a rămas încarcerată şi a fost extrasă de echipajele de intervenţie, care apoi i-au aplicat manevrele de resuscitare, însă în cele din urmă a fost declarat decesul acesteia.

Celelalte două persoane rănite au suferit leziuni uşoare şi au fost transportate în stare de conştienţă la Spitalul din Târgu-Cărbuneşti, mai precizează ISU Gorj.

Conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest, urmând să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, menţionează informarea transmisă de reprezentanţii IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri