Video O tânără a supraviețuit în mod miraculos, după ce a fost călcată de un tir pe trecere. Femeia s-a strecurat printre roțile camionului

Data actualizării: Data publicării:
femeie lovita de tir ramnicu sarat
Sursa foto: captură video Blitz24

O tânără din Râmnicu Sărat a scăpat în mod miraculos dintr-un accident care se putea transforma într-o tragedie. Femeia traversa strada pe la trecerea de pietoni, când un șofer de tir a trecut, la propriu, cu camionul peste ea. Ca prin minune, femeia s-a strecurat printre roțile camionului și a reușit să scape nevătămată, scrie Blitz24.

Incidentul a avut loc pe drumul DN2/E85, în zona municipiului Râmnicu Sărat, județul Buzău. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum femeia traversează strada, pe trecerea de pietoni, printre mașinile care așteptau să intre în intersecție.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

 

Ajunge în dreptul unui camion, moment în care șoferul, fără să-și dea seama că e un pieton în fața lui, pleacă de pe loc. În urma impactului, tânără ajunge sub cabina camionului. Șoferul frânează brusc. Martori la scenă, doi conducători auto coboară din mașini și se îndreaptă spre bărbatul vinovat de accident. Ca prin minune, tânăra se strecoară pe sub camion, iese pe partea laterală și privește șocată în urmă.

În urma apelului la 112 făcut de unul dintre martori, la locul incidentului au ajuns polițiștii, dar și un echipaj de ambulanță. Femeia a fost evaluată medical și, potrivit presei locale, a refuzat transportul la spital. Pentru fapta sa, șoferul a fost amendat și a rămas fără permis pentru 60 de zile.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri