O tânără de 27 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un copac și a fost proiectată în gardul unei case

Data publicării:
accident
Foto: Shutterstock

O tânără de 27 de ani din comuna Giurgiţa, judeţul Dolj, a decedat în noaptea de miercuri spre joi după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un copac, fiind proiectată în gardul unui imobil.

"În seara zilei de 06 martie a.c., ora 23.55, poliţişti din cadrul Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DJ 561, în comuna Giurgiţa, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că o tânără de 27 de ani, din comuna Giurgiţa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un copac, fiind proiectată în gardul unui imobil. În urma evenimentului rutier, din nefericire, tânăra a decedat", a informat, joi, IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri