Polițiste la țigări și cafea. Fotografia virală care a dus la o anchetă în Poliția Capitalei

Data actualizării: Data publicării:
poliste-tigara-crop
Poliția Capitalei face verificări pentru încălcarea codului de etică și deontologic după ce două polițiste au fost fotografiate în timp ce stau relaxate, fumează și beau cafea în timpul programului. FOTO: Facebook

Poliția Capitalei face verificări pentru încălcarea codului de etică și deontologic după ce două polițiste au fost fotografiate în timp ce stau relaxate, fumează și beau cafea în timpul programului.

Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale. Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului, a comunicat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București în urma apariției în spațiul public a fotografiei respective.

În imagine apar două polițiste care stau pe scaun în fața secției, în timp ce fumează și beau cafea. Una dintre ele este încălțată cu sandale.

Fotografia a fost distribuită pe o rețea de socializare și a primit peste 1000 de comentarii, cele mai multe fiind critici la adresa atitudinii și machiajului strident al celor două femei.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri