Dacia, numărul unu în Spania. Sandero este cel mai bine vândut model în luna ianuarie

Data publicării:
0402dacia-47636

Facilităţile oferite la cumpărare de către guvernul spaniol şi criza economică au făcut ca Dacia Sandero să fie cel mai căutat autoturism nou în Peninsula Iberică. Este de înţeles, pentru că un asemenea model costă 4.700 de euro pentru cine dă la schimb o maşină veche.

Modelul Sandero de la Dacia a fost cel mai bine vândut autoturism în Spania, în luna ianuarie 2013. În clasamentul oficial al vânzărilor de autoturisme urmează nume mari precum Qasqhai de la Nissan, Renault Megane, Seat Leon și Citroen C4.

Dacă vrei să faci un test drive cu Dacia Sandero, la Madrid, trebuie multă răbdare. Puţini dealeri de automobile au expus modelul, pentru că vânzarile peste așteptări au făcut să dispară chiar și mașinile expuse în vitrine.

Cererea pentru maşinile Dacia este foarte mare, pentru că preţul este relativ scăzut. „Pentru 4.700 de euro, vorbim de preţul unui scuter, primeşti un autoturism cu patru roţi, cu ESP, cu airbaguri, cu un nivel de securitate destul de bun şi adevărul e că investiţia e foarte bună”, spune Carlos Moran, reprezentant vânzări Dacia.

Cererea pentru Dacia Sandero este atât de mare, încât cei care fac comenzi trebuie să aştepte mai mult de trei luni, până să primească automobilele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri