Dealerii auto se întrec în promoții la sfârșit de an

Data publicării:
08122012 20promotii 20masini-37615

Dealerii auto s-au întrecut în promoţii pentru sfârşitul anului, când speră să-şi mărească vânzările, mai ales că programul Rabla se află la final.

Printr-un voucher venit de la importator se dă o reducere de 900 de euro clientului, fără ca acesta să facă ceva anume, să-și caseze mașina”, spune Marian Rizea, coordonator vânzări.

Promoţiile pleacă de la câteva sute de euro şi pot ajunge la câteva mii. Astfel, modelul Hyundai i20 este în această lună cu 900 de euro mai ieftin, iar preţul unui Logan este cu 1.000 de euro mai mic. Reducerile pot ajunge la peste 9.000 de euro în cazul unui Mercedes Clasa E.

Modelul B-Max de la Ford, produs la Craiova, a intrat și el în perioada reducerilor de sărbători. Reducerea de preț este de aproape 2.500 de euro, adică de la 16.000 la 13.600 de euro. În plus, dacă vă cumpărați o asemenea mașină beneficiați și de anvelope de iarnă gratuite.

Reducerile obţinute declient depind şi de talentul de negociator al acestuia.

Se poate negocia în acest, suntem dispuși să înceiem anul în forță și să mai adăugăm câteva autoturisme la volumul total de vânzări a anului acesta”, spune Andrei Crăciunescu, specialist vânzări.

2012 n-a fost un an bun pentru comercianţii de maşini. În primele zece luni ale anului s-au vândut puţin peste 60 de mii de autoturisme noi, cu 23 la sută mai puţin decât în perioada similară a anului trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri