Doi prezentatori ai emisiunii "Top Gear" au scăpat nevătămaţi dintr-un incendiu izbucnit în timpul filmărilor

Data publicării:
alp2_116
Foto: topgear.com

Doi prezentatori ai emisiunii "Top Gear", Chris Harris şi Eddie Jordan, au scăpat nevătămaţi după ce automobilul de 50.000 de lire sterline pe care îl conduceau pe un drum alpin din principatul Monaco a fost cuprins de flăcări în timpul filmărilor pentru acest program de televiziune, transmite Agerpres.

alp2_116
Foto: topgear.com

Chris Harris se afla la volanul acelui autovehicul, un model sport, în etapa a 17-a Raliului din Monte Carlo, iar Eddie Jordan pe scaunul din partea dreaptă a şoferului, luni dimineaţă, în momentul în care luminile de avertizare s-au aprins pe bordul bolidului, iar motorul s-a oprit automat.

Cei doi prezentatori au ieşit imediat din vehicul, cu puţin timp înainte ca flăcările, izbucnite sub puntea vehiculului, să cuprindă întregul automobil.

Maşina a fost complet incendiată în doar patru minute, iar autorităţile investighează în prezent acest incident.

Nici Chris Harris, nici Eddie Jordan, care purtau echipament de protecţie, inclusiv mănuşi, nu au fost răniţi şi nu au fost intoxicaţi cu fumul rezultat în acel incendiu.

Emisiunea "Top Gear", al cărei prezentator principal este actorul american Matt LeBlanc, unul dintre starurile serialului "Friends", va reveni în a doua jumătate a acestui an pe postul BBC Two cu cel de-al 25-lea sezon al său.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri