Jeremy Clarkson critică noua Dacia Duster: Totul a fost făcut din cutii reciclate

Data publicării:
jeremy clarkson se uita in jos

Fostul realizator TV Jeremy Clarkson critică noua Dacia Duster, maşină pe care a testat-o pentru publicaţia „The Sunday Times”.

„Îți asumi că totul a fost făcut din cutii reciclate de CD-uri, într-un atelier murdar din Vietnam, de copii-sclavi”, spune el la începutul recenziei.

Nemulţumirile sale se referă în special la cutia de viteze a mașinii Dacia, dar şi la preţul autoturismului, pe care-l consideră nejustificat de mare.

Totuşi, noua Dacie Duster a primit şi două bile albe: portbagajul mare şi spaţiul suficient pentru cinci adulţi.

Luna trecută, un vlogger auto din Marea Britanie critica şi el noul Duster. Atrăgea atenţia că versiunea standard a maşinii a obţinut doar 3 stele la testele de siguranţă. În plus, nu are radio, iar interiorul este anost, spunea atunci vloggerul respectiv.

Citiți și: VIDEO. Un cunoscut vlogger auto din Marea Britanie pune la zid Dacia Duster

Vânzările Dacia în Marea Britanie sunt printre puținele din Regat care au o evoluție pozitivă, cele mai multe dintre mărci având rezultate negative din cauza scăderii masive a pieței în ultimele 12 - 15 luni. În primele 5 luni din 2018, Dacia a vândut 11.617 vehicule, cu 0,65% mai multe decât anul trecut, ajungând la o cotă de piață de 1,08%, scrie profit.ro.

Citiți și:  Românii, ironizaţi de Jeremy Clarkson în noua sa emisiune auto. Reacţia ambasadorului român

BBC renunţă la colaborarea cu Jeremy Clarkson pentru „Top Gear”

România, ironizată în emisiunea Top Gear: De unde ştim că Sandero nu are 90 de vaci putere?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri