LA VOLAN. Dacia Duster, facelift la toamnă. Cum va arăta versiunea restilizată a SUV-ului

Data publicării:
duster-700x380

Singura noutate notabilă în ceea ce privește SUV-ul românesc a fost lansarea la Geneva a versiunii limitate Aventure, care a venit cu mai multe elemente speciale pentru off-road, gen rampa de proiectoare montate pe plafon, precum și cu un sistem de navigație Garmin, semiintegrat în bord.

De data aceasta, însă, presa franceză, adică acolo unde informațiile care țin de Renault obișnuiesc să se verifice fără excepție, anunță că Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt, programat între 10 și 22 septembrie, o versiune puternic restilizată a SUV-ului Duster.

Conform cotidianului La Tribune, vor fi modificate masiv planșa de bord, care va semăna tot mai mult cu cea de pe noile generații Logan și Sandero. Totodată, aceasta va aduce și sistemul multimedia cu navigație și ecran tactil, existent în prezent pe Logan, Sandero și Lodgy.

Cel mai probabil, Duster va primi, în sfârșit, și opțiunea de a veni cu o transmisie automată.

După primele cinci luni din 2013, Duster este cel mai bine vândut model al grupului, acesta atrăgând 155.000 de clienți, peste Clio - 139.000, Megane - 133.000, și Sandero - 124.000 de unități. În prezent, Duster se fabrică în România, Brazilia, Rusia și India.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri