LA VOLAN. SUV-ul BMW X1 va primi o restilizare în 2014

Data publicării:
background

În urmă cu doi ani, cel mai mic membru al familiei X a primit o versiune facelift. În aceste condiții, majoritatea specialiștilor estimaseră că 2014 va aduce și noua generație a modelului X1, lucru pe care însă BMW îl contrazice.

Constructorul bavarez a anunțat că anul următor va purcede totuși la o serie de schimbări în cazul SUV-ului său miniatural, fiind folosite aproape în mod egal ambele denumiri, în funcție de rațiunile de marketing ale producătorului și de subiectivismul ziaristului.

Modificările de care se va bucura mașina vor fi legate de materiale, culori și dotări noi. Astfel, X1 va putea fi comandat de anul viitor cu o nouă culoare, denumită Sparkling Brown metalizat.

Totodată, vor exista lumini de zi cu LED în standard, iar gama de jante din aliaj va primi un model nou, de 17 inch.

Fanii sistemului de operare Android vor fi, în sfârșit fericiți, deoarece serviciile ConnectedDrive vor fi de acum compatibile si cu smartphone-uri corespunzătoare, nu doar cu celebrele iPhone.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri