Prețul modelului electric Dacia Spring a apărut pe site-ul Dacia din Ungaria

Data publicării:
007
Dacia Spring

Dacia Spring, primul model electric al constructorului român, a fost prezentat luna aceasta în cadrul evenimentului Renault eWays. Cu această ocazie, au fost făcute publice specificațiile tehnice pentru Dacia Spring.

Cu toate acestea, prețul a rămas necunoscut, el urmând să fie făcut public în primăvara anului viitor, odată cu lansarea campaniei de rezervări. Livrările modelului Dacia Spring, fabricat în China, ar urma să înceapă spre sfârșitul lui 2021.

Cu toate acestea, pe site-ul Dacia din Ungaria a apărut o informație legată de prețul primului model Dacia electric, scrie profit.ro.

Astfel, pe Dacia.hu se specifică că prețul Dacia Spring în Ungaria va fi de 6.490.000 de forinți (17.757 de euro) pentru primele 100 de modele comandate în campania de pre-comandă, ceea ce înseamnă că primii 100 de clienți vor plăti 3.990.000 de forinți (10.917 euro), luând în calcul stimulentul oferit de statul maghiar pentru achiziția de mașini electrice.

Ecobonusul oferit de statul român prin Programul Rabla Plus este de 45.000 de lei (9.240 de euro), ceea ce înseamnă că dacă prețul anunțat în Ungaria s-ar aplica și în România, chiar și în perioada de pre-comandă, românii ar putea cumpăra Dacia Spring la aproximativ 8.500 de euro.

Totodată, programul Rabla Plus poate fi accesat împreună cu Rabla Clasic, ceea ce înseamnă că la achiziționareai unei mașini electrice și casarea unei mașini vechi ajutorul oferit de stat poate atinge 51.500 lei (aproximativ 10.500 de euro).

Dacia a lansat în luna septembrie și noile modele Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri