VIDEO. Varianta „cyberpunk” a vechiului Moskvici cu care Rusia vrea să detroneze mașina electrică Tesla

Data actualizării: Data publicării:
concern-kalashnikov-demonstrated-an-electric-concept-cv-1

Concerul Kalașnikov a dezvăluit publicului la Moscova o mașină-concept electrică. Design-ul „old school” exploatează nostalgiile sovietice, cu o trimitere directă spre o marcă celebră din anii 1970.

Foto: kalashnikov.media
Foto: kalashnikov.media

Cu CV-1, rușii vor să concureze umăr la umăr cu producătorul american de mașini electrice Tesla, susțin reprezentanții concernului Kalașnikov.

CV-1 a fost prezentată publicului în cadrul formului de tehnică militară Army-2018, care se desfășoară la Moscova până pe 26 august.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Caroseriea mașinii reșapează estetic, cu vagi influențe cyberpunk, un model foarte popular în anii 1970 pe șoselele Uniunii Sovietice și în mai toate statele comuniste: Moskvici 1500 Kombi.

„Am fost inspirați de experiența liderilor pieței globale în dezvoltarea conceptului nostru”, se arată într-un comunicat de presă al companiei Kalașnikov.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri