Telefoanele Huawei Y6p și Huawei Y5p țin întreaga familie conectată și oferă cele mai utile aplicații în AppGallery

Data actualizării: Data publicării:
telefon Articol susținut de Huawei

HUAWEI a lansat în România noile modele de smartphone din gama Y, Huawei Y5p și Huawei Y6p. Modelul Y5p este un smartphone de buget destinat tinerilor și se remarcă prin procesorul capabil, ecranul Full View și memoria internă care poate fi extinsă până la 512 GB. Modelul Y6p oferă, de asemenea, performanțe sporite, o baterie cu o capacitate impresionantă, memorie extinsă și o cameră triplă, la un preț rezonabil.

Ambele modele beneficiază de AppGallery preinstalat. Din cel de-al treilea magazin internațional de aplicații al HUAWEI, utilizatorii își pot customiza noile telefoane exact așa cum își doresc, cu peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Noul Huawei Y5p oferă procesor octa-core, ecran Full View, memorie extinsă și aplicații utile

HUAWEI a lansat în România noul Huawei Y5p, cu un ecran FullView de 5,45 inci și un design în trei culori. Huawei Y5p este destinat oricărui tânăr care își dorește un smartphone de buget, având un spațiu de stocare de 32 GB, o baterie de 3020mAh și o camera foto de 8MP pentru ca cele mai frumoase momente să poată fi surprinse și distribuite prietenilor.

Ecran impresionant Full View și culori moderne, potrivite oricărei vârste

Huawei Y5p este echipat cu un ecran FullView de 5,45 inci, care oferă o experiență vizuală captivantă. Având o ramă îngustă, panoul 18:9 HD + (1440x720) oferă un spațiu de vizualizare generos. Modelul Huawei Y5p este disponibil în trei culori: Black Midnight, Phantom Blue și Green Mint, astfel că există o variantă potrivită pentru orice preferință în materie de design.

Și la capitolul performanță Huawei Y5p se descurcă foarte bine. Alimentat de un procesor octa-core, telefonul este capabil să gestioneze în mod adecvat sarcinile de zi cu zi cu o eficiență sporită. Pentru pasionații de muzică sau jocuri, Huawei Y5p oferă spațiu de stocare de 32 GB și un 3-slot design ce poate găzdui 2 cartele nano-SIM și un SD card, de până la 512 GB. Huawei Y5p poate fi folosit fără griji pe tot parcursul zilei, datorită bateriei sale rezistente de 3020mAh. Utilizând EMUI 10.1, cea mai recentă versiune a sistemului de operare personalizat HUAWEI bazat pe Android, Huawei Y5p vine cu o serie de optimizări de sistem și capabilități intuitive, care cresc calitatea experienței utilizatorului.

Poze de familie reușite, datorită capabilităților foto

Camera de pe spate de 8MP include o diafragmă f / 2.0 pentru aport de lumină îmbunătățit și generare de fotografii de calitate. Huawei Y5p oferă și modul HDR, care suprapune mai multe cadre într-o imagine compozită pentru a oferi o gamă dinamică mai bună. Pe partea frontală se află o cameră selfie de 5MP.

Noul Huawei Y6p, ideal pentru utilizatorii cu un stil de viață activ, care pot ține pasul cu toate noutățile prin intermediul aplicațiilor preferate

Noul smartphone Huawei Y6p este disponibil pe piața din România și se remarcă prin ecranul Dewdrop de 6,3 inci, capacitatea bateriei și spațiul de stocare generos. Vă invităm să descoperiți toate aceste specificații din rândurile de mai jos.

Ecran de 6,3 inci, culori captivante și o cameră foto triplă

Navigarea pe internet și urmărirea videoclipurilor devin mai lejere cu ecranul Dewdrop de 6,3 inci. Ramele subțiri oferă o suprafață maximă de afișaj, cu un raport ecran-corp de 88,4%. Smartphone-ul Huawei Y6p vine în trei variante de culoare: Phantom Purple, Emerald Green și Midnight Black.

Huawei Y6p dispune de o cameră triplă care include o cameră principală de 13 MP, o cameră cu unghi larg de 5 MP și o cameră pentru profunzime de 2 MP. Camera frontală de 8 MP este optimizată pentru selfie-uri impecabile.

Alături de Huawei Y6p, utilizatorii pot uita de grija bateriei sau de răspunsurile lente. Telefonul integrează o baterie mare de 5000mAh, care funcționează alături de modul de economisire a energiei de la HUAWEI, pentru a oferi o autonomie extraordinară a bateriei. De asemenea, telefonul este dotat cu un puternic procesor octa-core care oferă performanțe de top în toate scenariile de utilizare. Modelul oferă 3 GB RAM pentru solicitările multitasking și include stocare internă de 64 GB pentru media și aplicații. De asemenea, este disponibil un slot pentru un card microSD de până la 512 GB.

HUAWEI SuperSound și HUAWEI Histen, pentru o experiență de sunet deosebită

Sunetul are un rol semnificativ în activitățile de divertisment, iar Huawei Y6p vine dotat cu HUAWEI SuperSound pentru o putere maximă a volumului pe 88dB, dar și cu HUAWEI Histen 6.0, care oferă o experiență de sunet surround pe canal 9.1.

Telefoanele din Seria Y pot fi personalizate rapid cu aplicațiile preferate din AppGallery

Huawei Y5p și Huawei Y6p dispun de AppGallery preinstalat. Din cel de-al treilea magazin internațional de aplicații al HUAWEI, utilizatorii pot descărca peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Huawei AppGallery conține zeci de mii de aplicații internaționale și sute de aplicații românești

În total, AppGallery conține peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Huawei App Gallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, aplicații importante din zona de știri și divertisment, aplicații dedicate shopping-ului, dar și aplicații utilitare. Cele mai recente aplicații care s-au alăturat Huawei AppGallery sunt Jerry’s Pizza, FoodPanda, Bolt și MyEnel.

Huawei AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro. Aplicația Mondly este și ea prezentă în AppGallery.

Cele mai folosite aplicații internaționale se găsesc și ele în AppGallery

Printre aplicațiile internaționale de top care se găsesc în AppGallery și care se bucură de cel mai mare număr de descărcări se numără aplicațiile de social media (TikTok și Snapchat), gaming (Fortnite și Battle Royale), shopping (Aliexpress Shopping) și alte aplicații utile activităților de zi cu zi ale utilizatorilor: Joom, Asphalt9: Legends, SQUID – News & Magazines, Lords Mobile, Weather & Radar și Microsoft Office.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile din AppGallery, puteți vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI.

 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri