„Back to School”: Cele mai bune tablete pentru studenți și elevi, disponibile cu până la 50% reducere

Data actualizării: Data publicării:
HUAWEI MatePad Paper (2) Articol susținut de Huawei
Foto: Huawei România

Huawei a dat startul campaniei Back To School și vine cu reduceri pentru tablete, perfecte pentru începutul noului an școlar. Între 19 august și 22 septembrie, fiecare săptămână va veni cu noi prețuri speciale pentru produsele din magazinul online www.huaweistore.ro, dar și cu multe beneficii pentru cumpărăturile online. Astfel, pe o perioadă de aproape patru săptămâni, clienții Huawei beneficiază de oferte variate, la prețuri imbatabile.

Cu reduceri de până la 50%, utilizatorii au o plajă largă de produse de unde pot alege, fie că intenționează să cumpere PC-uri, smartphone-uri, tablete sau dispozitive portabile.

În perioada 16 - 22 septembrie, Huawei vine cu noi oferte și la tablete. Tableta HUAWEI MatePad Paper E-Ink va fi disponibilă la 2.399 de lei. În plus, în pagina produsului se regăsește un cupon extra de 200 lei (A200PAPER). Pachetul include husa magnetică și M-Pencil.

Tableta HUAWEI MatePad 11 va costa 1.799 lei, redusă de la 1.999 lei. Pachetul include gratuit tastatura magnetică.

HUAWEI MatePad Paper (1)
Foto: Huawei România

HUAWEI MatePad Paper vine cu HUAWEI M-Pencil (a doua generație) care se atașează magnetic de cadrul tabletei. Suprafața texturată a hârtiei HUAWEI MatePad oferă o experiență de scriere extrem de facilă.

Mai mult, cu HUAWEI MatePad Paper, utilizatorul poate converti ușor și precis notițele scrise de mână în text pentru a putea partaja astfel în mod convenabil minutele ședințelor.

Aplicația Multiplier adaugă noua caracteristică Window Lock, cu ajutorul căreia utilizatorul poate lucra simulan la două proiecte în aceeași aplicație, în timp ce Multi-Window îi permite acestuia să deschidă până la 4 aplicații pe un singur ecran — utilizatorul poate vorbi cu colegii în timp ce își verifică e-mailurile, ia notițe în timp ce este într-o conferință telefonică și își poate personaliza astfel modul în care lucrează și trăiește.

Noi reduceri pentru laptopurile Huawei. Și ceva în plus

Pentru doar 1.999 de lei (redus de la 2.899), puteți achiziționa un HUAWEI MateBook D 15, care vine la pachet cu Windows 10 Home, Intel Core i3, generația 10, 8GB+256GB.

Laptopul HUAWEI MateBook D 15 (include Windows 11 Home, Intel Core i3, generația 11, 8GB+256GB) va costa 2.299 lei, redus de la 3.199 lei.

Laptopul HUAWEI MateBook D 14 (include Windows 10 Home, Intel Core i5, generația 10, 8GB+512GB) va putea fi achiziționat la prețul de 2.399 lei, redus de la 3.399 lei.

Laptopul HUAWEI MateBook D 14 (cu Windows 11 Home, Intel Core i5, generația 11, 8GB+512GB) va fi disponibil la prețul de 2.699 lei, redus de la 3.999 lei.

Toate aceste laptopuri vin cu un pachet promoțional care o pereche de căști HUAWEI Classic Earphones.

De asemenea, pentru 799 lei în plus, la achiziția oricărui laptop, utilizatorul se poate bucura și de monitorul HUAWEI MateView GT 27.

BTS_main_campaign_all_period
Foto: Huawei România

Avantaje în cazul shoppingului online de pe HUAWEI Store

Pe lângă reducerile de până la 50%, cumpărăturile din magazinul online vor veni cu o serie de beneficii.

Participă la Caruselul Cupoanelor și poți câștiga vouchere de până la 1.000 lei în HUAWEI Store și 10% pentru orice PC. Singura condiție este ca participanții să dețină sau să își creeze un ID HUAWEI. Voucherele câștigate vor fi afișate automat în contul lor HUAWEI.

Livrarea este gratuită și rapidă pe toata durata campaniei. Plata se poate face în 12 rate, fără dobândă.

Punctele de loialitate My HUAWEI Points se dublează. Pentru orice leu cheltuit, primești 2 puncte de loialitate, pe care le poți transforma în discount la viitoarele cumpărături.

Pe toată perioada campaniei, la orice comandă de laptop sau smartphone, primești gratuit un cântar HUAWEI Scale 3, iar prețurile pentru extinderea garanției vor fi reduse cu până la 75%.

De asemenea, la orice comandă de smartwatch, cumpărătorul poate adăuga o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4i pentru doar 179 lei în plus.

Campania „HUAWEI Back To School - Reduceri de la până la 50%” va fi valabilă până pe 22 septembrie și va veni cu reduceri la toate categoriile de produse, în limita stocului disponibil.

Mai multe informații, aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri