(P) Ce îmbunătățiri aduce pentru telefoanele iPhone lansarea noului iOS 12

Data actualizării: Data publicării:
iphone 8 plus

Chiar dacă este posibil ca în acest an să fie lansat și iOS 13, încă suntem cu ochii pe iOS 12, deoarece se pare că Apple va face ceva schimbări mai mici între timp, importante pentru utilizatorii telefoanelor mai vechi, precum iPhone 8 sau iPhone 8+, dar nu numai

iOS 12.2 este pe drum, după cum reiese dintr-o versiune beta lansată, iar cea mai recentă versiune stabilă este iOS 12.1.3, care repară câteva bug-uri (dar creează de asemenea și câteva probleme pentru câțiva oameni).

Actualizările pentru iOS sunt, în general, pozitive. Cea mai nouă a adus 70 de emoji noi, suport eSIM și lansarea Group FaceTime ca parte a iOS 12.1. Acestea se adaugă la toate caracteristicile iOS 12 lansate în septembrie anul trecut.

Apple și-a făcut sistemul de operare stabil și competitiv, anticipând actualizarea rivalului Google Android Pie și a lansării de anul trecut a aplicației Google Pixel 3.

Iată tot ce trebuie să știi despre actualizarea iOS 12.2 care vine în curând și despre iOS 12 în general, indiferent dacă actualizezi un iPhone mai vechi precum un iPhone 8, sau un iPhone 8+, care va fi mai rapid acum, sau scoți din cutie unul din noile iPhone XS, iPhone XS Max sau iPhone XR.

Sunt patru update-uri pe care iOS 12.1 le aduce:

  • 70 de noi Emoji: Pe 2 octombrie, anul trecut, Apple a anunțat că lansează mai mult de 70 de noi emoji prin iOS 12.1 developer beta 2. Așa că pregătește-te să ai opțiuni de păr roșcat, gri sau creț, precum și opțiune de a te vedea chel, potrivit comunicatului Apple.
  • Group FaceTime: Group FaceTime permite până la 32 de utilizatori. Pentru a testa funcția, totuși, va trebui să te grupezi cu persoane care au iOS 12.1 , deci spuneți-le să facă un upgrade, chiar dacă au telefoane vechi. Noul iOS funcționează de la modele precum iPhone 5 până la iPhone 8 sau iPhone 8+.
  • Efecte bokeh în modul portret: Apple a îmbunătățit funcția bokeh (blur de fundal) în modul portret pe iPhone XS și iPhone XS Max. Înainte puteai ajusta neclaritatea numai după ce ai făcut o fotografie. Acum, cu iOS 12.1, poți ajusta neclaritatea în timp real, pe măsură ce faci o fotografie. Acest lucru te ajută să faci fotografii portret mai bune.
  • iOS 12.1 repară bug-uri: Noul iOS 12.1 va repara o serie de erori. E o veste foarte bună dacă întâmpini probleme cu orice telefon, precum un iPhone 8+

Cele mai tari caracteristici ale iOS 12:

  1. iOS 12 îți face iPhone-ul sau iPad-ul vechi mai rapid: Fie că vorbim de un iPhone 8, de un iPhone 8+ sau de modele chiar mai vechi, până la iPhone 5, telefonul tău va deveni mai rapid
  2. Notificări grupate: Notificările grupate curăță notificările individuale, ele fiind grupate inteligent după aplicație, subiect și poți șterge un întreg grup de notificări cu o singură atingere.
  3. Memoji și modificări la Animoji: Memoji este personalizat pentru a arăta ca tine și ai noi măști Animoji, iar clipurile durează până la 30 de secunde, față de 10 secunde anterior.
  4. Introducere automată a codurilor de securitate: Autentificarea în doi factori este minunată, cu excepția sarcinii enervante de a introduce coduri de securitate de șase cifre trimise prin SMS. iOS 12 remediază această problemă și, imediat ce un cod de securitate este trimis ca SMS pe telefonul tău iPhone, acesta va apărea automat în spațiul liber destinat completării. Tot ce trebuie să faci este să-l atingi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri