(P) Ofertă LAST MINUTE care nu se ratează: Înscrieți-vă la LINK Academy și porniți pe drumul de la începător la expert IT de succes

Data publicării:
LARO

Și voi faceți parte dintre cei care caută oferte last minute la agențiile de turism pentru a prinde o reducere cât mai mare pentru concediu? Ei bine, chiar zilele acestea a mai apărut o ofertă fantastică last minute, iar știrea extraordinară este că, dacă vă grăbiți, puteți profita și voi! Această ofertă vă poate oferi posibilitatea de a nu vă mai gândi niciodată la venituri, unde veți călători sau chiar trăi și lucra.

De fapt, LINK Academy organizează marea ofertă last minute care, cu o reducere de peste 800 euro, vă oferă și biletul pentru perfecționare în IT!

După cum se menționează, numărul de persoane care vor putea să profite de această ofertă este limitat. De aceea rezervați-vă locul cât mai repede accesând site-ul link-academy.com și porniți pe drumul de la începător la expert IT de succes.

Dacă reușiți să vă asigurați locul la timp, nu există niciun dubiu că această ofertă vi se va rambursa de nenumărate ori, și asta în mai puțin de 12 luni!

Călătoria care vă va schimba viața

În timp ce mulți cetățeni din regiune își găsesc cu greu un job cu un salariu decent și unde trebuie să caute așa-numitele oferte last minute cu reduceri mari ca să se poată gândi la un concediu, cetățenii noștri care au joburi în IT au greutăți mult mai ușoare:

  • Nu doar că se câștigă câteva salarii medii (chiar și pe poziții de juniori), ci, dacă este să ne luăm după anunțurile IT, ajung foarte repede la un job.

De aceea LINK Academy, singura școală care asigură o școlarizare complexă de IT pe un an de zile și își pregătește cursanții pentru cele mai bine plătite joburi din prezent, a pregătit vara aceasta, oferta specială last minute care, pe lângă o economisire de peste 800 euro, vă oferă posibilitatea ca și voi să pășiți în lumea IT în cel mai sigur mod!

Alegeți destinația IT care vă interesează cel mai mult

Conform tuturor cercetărilor, piața IT are un imens potențial pentru viitoarea creștere și asta datorită digitalizării, care a devenit unul dintre cele mai pronunțate trenduri în toate domeniile de afaceri. Primatul în aceasta îl ocupă inteligența artificială, care contribuie la deschiderea unui șir de posibilități noi de afaceri pentru care se gândesc la o carieră în IT.

Acest lucru arată că oricine are cunoștințe adecvate și abilități practice, necesare pe piață mai mult ca oricând, poate găsi foarte ușor un job și să înceapă să câștige foarte bine!

Deși mulți se gândesc că pentru a lucra în sectorul IT este nevoie de o facultate specială, în realitate nu este cazul. În jur de 70% dintre programatori (cei mai bine plătiți experți IT) din lume nu au terminat facultatea din domenii similare. Pentru a lucra în IT, cele mai importante sunt cunoștințele practice, pe care le puteți dobândi în scurt timp – indiferent de experiența precedentă.

Astfel, datorită metodei unice pentru studiu mai ușor și mai rapid, la LINK Academy aveți șansa ca, în mai puțin de 12 luni de școlarizare, să dobândiți abilitățile unde înainte era nevoie de doi până la patru ani. Trebuie doar să alegeți domeniul IT care vă atrage cel mai mult: programare, administrarea de rețea, design, IT business, design 3D și CAD sau chiar dezvoltarea aplicațiilor mobile. Indiferent ce veți alege, nu veți da greș, deoarece fiecare dintre aceste joburi garantează un job excelent și câștiguri mari – din start.

Cursuri în clasă sau online

Dacă alegeți școlarizarea la LINK Academy, alegeți și modalitatea de frecventare a cursurilor – în clasă sau online.

Cursurile desfășurate în sălile de clasă cu cel mai modern echipament, se bazează pe minimum de teorie și maximum de practică, iar studiul pe taskuri și proiecte, unde vă pregătiți foarte repede pentru jobul viitor.

Totuși, dacă vreți să vă organizați timpul așa cum vă corespunde cel mai mult, toate cunoștințele și abilitățile profitabile, dar și diplomele, le puteți dobândi studiind online – din orice oraș, orice țară, cu ajutorul unicului LINK Academy Distance Learning System. Pregătirea online include lecții și materiale online, cursuri prin live stream, tutoriale video și audio, contact cu coordonatorii în timp real, teste interactive pentru verificarea cunoștințelor, ca și cum ați frecventa cursurile în clasă. Este suficient să aveți un calculator și conexiune la internet.

Și asta nu e tot! Școlarizarea la LINK Academy vă aduce un șir de instrumente și servicii pentru dezvoltarea carierei, datorită cărora veți ajunge la un job în timp record. Legătura cu cele mai reputate companii din țară prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei, posibilitatea perfecționării gratuite pe viață, lucrul la proiecte reale și cu însoțirea mentorului, cursurile facultative de limbă engleză și germană pentru cei care vor să lucreze în străinătate, programul pentru dezvoltarea abilităților personale și profesionale sunt doar câteva beneficii care vă așteaptă în timpul și după școlarizarea de un an de zile!

Certificate recunoscute pe plan global

LINK Academy este singura insituție din țară care deține toate autorizațiile Departamentului pentru Examinări internaționale Cambridge și două companii globale de IT pentru pregătirea cursanților după programul avansat pentru tehnologiile informatice.

Microsoft, Adobe, Linux, CompTIA, ISTQB, Oracle, Autodesk, Cisco, Unity, CIW și Cambridge sunt doar câteva dintre numeroasele certificate pe care le puteți obține gratuit după școlarizarea la LINK Academy. Pe lângă faptul că sunt foarte apreciate de către angajatori, aceste certificate vor reprezenta o garanție a cunoștințelor și vor fi un bilet sigur pentru călătoria voastră de succes în IT.

Vara această schimbați-vă viața de la rădăcină!

Dacă decideți ca în anul următor să investiți în școlarizarea la LINK Academy, de vara următoare veți lucra la primele voastre proiecte și vă veți bucura de rezultatele muncii voastre, având în vedere că mulți cursanți LINK Academy încep să câștige încă din timpul școlarizării.

De aceea nu ratați această ofertă unică last minute, care vă va aduce o economisire de peste 800 euro! Vara aceasta porniți în cea mai importantă călătorie a voastră și pășiți către un viitor sigur de expert IT foarte bine plătit.

Grăbiți-vă, numărul de locuri este limitat!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri