Adi Mutu speră să revină la naţională pentru meciurile cu Ungaria şi Turcia

Data publicării:
mutu limba scoasa -Mediafax Foto-Laurentiu Mich

România întâlneşte în această seară reprezentativa Slovaciei, în ceea ce se doreşte a fi o ultimă verificare înaintea marilor confruntări din septembrie, cu Ungaria şi Turcia, fără cel mai bun marcator al ei, Adrian Mutu.

La 34 de ani, fotbalistul de la Ajaccio a disputat 77 de meciuri sub tricolor şi a marcat 35 de goluri, împărţind cu Gică Hagi, titlul de golgeter absolut al echipei naţionale.

Dacă eu sunt bine pregătit fizic şi joc bine ar trebui să fiu convocat. Eu am fost convocat de două sau trei ori anul trecut, nici nu mai ştiu prea bine, dar dintre toţi atacanţii români tot eu am dat cele mai multe goluri”, a declarat Mutu.

Acesta s-a mirat de faptul că Ciprian Marica a fost chemat la naţională, deşi nu are echipă în acest moment şi a recunoscut că nu-i convine situaţia actuală, pentru că simte că mai poate fi de folos.

Săgeţi către Piţurcă

Pițurcă trebuie să înțeleagă că nu mai sunt un puști de 20 de ani și că am dreptul la o opinie. Eu știu din experiență că lui îi trec supărările repede, dar acum se pare că nu prea a depășit ultima discuție. Ne știm de foarte mulți ani, el mă cunoaște bine, știe cum sunt eu, eu îl știu pe el, așa că ar fi trebuit să accepte faptul că am și eu o opinie, atâta tot”, a spus Mutu în cadrul emisiunii Fanatik Show de la Digi Sport.

Dinamovist convins, Mutu e trist după seria de şase înfrângeri consecutive ale ale „câinilor” în derby-urile cu Steaua. Soluţia pe care o el vede este una singură: copierea modelului rivalilor.

Probabil că în 3-4 ani Dinamo ar putea să devină o echipă, dar depinde aici nu doar de jucători, ci de toată structura care e la clubul Dinamo. Dacă cineva o să investească bani mulţi, aşa cum a investit Gigi Becali în Steaua, probabil că o să cumpere şi jucători”, a spus Mutu.

Internaţionalul român speră că va avea un sezon bun la echipa de club, pentru care speră să de-a mai multe goluri decât anul trecut. Mutu mai are contract cu Ajaccio până la sfârşitul sezonului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri