Amical România - Argentina, pe 5 martie, pe Arena Naţională. Messi, obligat prin contract să vină

Data publicării:
190098 190098 leo messi argentina romania 1

Cu puţin timp înaintea Sărbătorii Crăciunului a fost semnat noul contract, care stabileşte condiţiile de disputare a jocului amical dintre echipele naţionale A ale României şi Argentinei. Meciul va avea loc în ziua de 5 martie 2014, pe Arena Naţională din Bucureşti, ora de start urmând să fie stabilită de comun acord cu deţinătorul drepturilor de transmisie TV a jocului. Conform contractului, printre altele, în 11-le de start al naţionalei 'pumelor' vor trebui să se afle (exceptând cazuri de forţă majoră) Lionel Messi şi minimum 80 la sută dintre fotbaliştii care au luat parte la partidele ce au fost jucate de Argentina, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, în sezonul competiţional 2012-2013”, se arată în comunicatul postat pe site-ul FRF.

România trebuia să întâlnească Argentina pe 10 august 2011, într-o partidă amicală organizată pentru inaugurarea Arenei Naţionale. Amicalul a fost însă anulat de Federaţia Argentiniană de Fotbal, care a promis ulterior că va fi de acord cu reprogramarea partidei.

România a ratat calificarea la CM din Brazilia, în urma barajului cu Grecia, în timp ce Argentina, locul 3 în clasamentul FIFA/Coca-Cola, a câştigat grupa sud-americană a preliminariilor şi este una dintre favoritele la câştigarea trofeului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri