Au lăsat Farul în beznă

Data publicării:
sport 20farul 20050313-52972

Leii orădeni au evoluat fără greşeală în faţa codaşei de la malul mării deşi Farul a luat energie în ultima deplasare, la Rovinari. Nu a mai fost cazul acum. CSM nu a lăsat nicio speranţă, şi dă semne că a trecut peste criza din ultimele cinci etape.

„Am avut un meci mult mai uşor decât preconizam. Trebuie să vă aduc aminte că această echipă, e drept în toată componenţa ei a învins Mediaşul, a bătut la Rovinari", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM Oradea.

Lipsită de aportul a trei titulari, Santana, Petronic şi Tomasevic, Farul aproape că nu a contat la Oradea unde a încasat dublul punctelor marcate. CSM a arătat o poftă nebună de joc încă din primul sfert câştigat cu scorul de 24-15. Farul nu şi-a intrat în mână nici în sfertul doi, pierdut cu 28-13. Elevii lui Achim au ţinut cadenţa şi în debutul reprizei a doua, câştigat cu 25-10, pentru ca în sfertul patru Oradea să facă spectacol total, scor 20-4.

„Suntem vinovaţi prin faptul că n-am ştiut să luptăm mai mult. Trebuia să facem lucru acesta, dar nu am putu să-l facem", a precizat antrenorul Farului, Costel Cernat.

Pentru CSM Oradea urmează însă o deplasare grea, pe 9 martie, la Tg. Mureş, unde îl va avea de înfruntat pe fostul jucător Gedinas Navickas.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri