Baschet. Încă o înfrângere pentru urşi

Data publicării:
s06 20inca 20o 20infrangere 20pt 20ursi 20140113-43693

Timişorenii se pricep să rescrie scenarii. Numai că finalurile nu sunt cu happy-end pentru ei. La fel ca la Craiova, Timba a condus din nou la pauză şi a lăsat impresia că se poate întoarce cu două puncte, dar inconstanţa i-a costat pe elevii lui Bogdan Murărescu.

Urşii au avut şase minute dezastruase la finalul meciului. Au condus cu 62-57; dar au rămas în pană de soluţii pe faza de atac, iar Giurgiu a avut un run de 15-2 până la ultima sirenă.

Jermond Horton, cu 17 puncte, 5 recuperări şi 4 pase decisive şi Alex Johnson, cu 16 puncte şi 6 recuperări au fost oamenii de bază din echipa lui Bogdan Murărescu. În schimb, Denhan Brown a avut procentaje slabe la aruncările la coş: 2 din 7 la două puncte, 0 din 2 din spatele semicercului; şi 4 din 6 la libere. Nici Chief Kickingstallionsims, refăcut pe ultima sută de metri, nu şi-a ajutat prea mult echipa. Nu a reuşit nicio recuperare în cele 13 minute cât a stat în teren.

Timba ratează primul obiectiv al returului. A pierdut ambele meciuri din primele două etape, deşi îşi propusese cel puţin o victorie. Runda următoare, Timba dispută prima partidă de pe teren propriu din 2012, contra Farului Constanţa, echipă care a furnizat surpriza etapei în weekend, după ce a învins Gaz Metan Mediaş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri