Baschet. Mieluşei în retur

Data publicării:
s13 20mielusei 20in 20retur 20150113-43888

Srdjan Jovanovic l-a lăsat pe margine pe Dominique Archie, după prestaţia slabă din meciul cu Tîrgu Mureş. Dar nici înlocuitorii săi nu au dat prea multă satisfacţie. Au excelat la capitolul dezamăgiri alţi jucători.

Garry Gallimore a fost mână moartă, ca în fiecare meci pe care l-a disputat în maioul Timişoarei. A comis greşeli de începător şi a reuşit primele puncte în ultimul sfert din aruncări libere; căpitanul Robert Sarovic, care a avut o singură reuşită din acţiune din 8 încercări; dar şi pivotul Delvon Johnson, care a predat o lecţie despre cum nu se execută un slam dunk.

Zlatko Jovanovic a fost şi la Bucureşti singurul jucător din echipa bănăţenilor care şi-a respectat blazonul. A reuşit un double double. Fără importanţă în economia finală a jocului. Timişoara n-a putut spera la victorie în niciun moment. Gazdele au condus şi la o diferenţă de 22 de puncte.

CSM Bucureşti s-a impus cu 87-72 şi singura consolare a timişorenilor este că au câştigat la 18 puncte în tur şi sunt avantajaţi de rezultatele directe în cazul egalităţii de puncte la finalul sezonului regulat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri