Baschet. S-a repetat istoria la Craiova - Timba

Data publicării:
s13 20s 20a 20repetet 20istoria 20090113-42864

Istoria s-a repetat pentru Timba în meciul cu SCM U Craiova. La fel ca în tur, urşii au dominat prima repriză, au condus şi la 15 puncte diferenţă, dar oltenii s-au impus la final.

Cu nou-veniţii Denhan Brown şi Jermond Horton în teren, dar cu Chief pe bancă, din cauza unei entorse, timişorenii au avut un început peste aşteptări în Bănie. 18-8 după primul sfert, diferenţă care a crescut până la un maxim de 33-18. Finalul primei jumătăţi a fost însă al gazdelor, care au avut un parţial de 16-3 în ultimele patru minute dinaintea pauzei.

A fost începutul sfârşitului pentru urşi. Sfertul trei a fost al Craiovei, iar singura tresărire de orgoliu a timişorenilor a fost cu trei minute înainte de final. S-au apropiat la patru puncte, dar diferenţa de talie şi rotaţia mai scurtă a fost decisivă. Gazdele au câştigat cu 87-75.

Omul de care erau legate speranţele lui Timba, Denhan Brown, a fost singurul jucător care a stat în teren tot meciul. A marcat 24 de puncte, cărora li s-au adăugt 10 recuperări şi 6 pase decisive. Double-double a reuşit şi Jordan Glyn, cu 14 puncte şi 10 recuperări. Celălalt jucător adus de urşi în această iarnă, Jermond Horton, a contribuit cu 14 puncte.

Etapa viitoare, Timba joacă tot în deplasare, la CSS Giurgiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri