Baschet. Una albă, alta neagră

Data publicării:
s0730 20una 20alba 20alta 20neagra 20180213 20timisoara-50367

BC Timişoara a respectat calculele hârtiei în meciul cu Dinamo. Leii s-au impus fără probleme în confruntarea cu ultima clasată, scor 112-63. Sigur de victorie încă de la pauză, Srjan Jovanovic le-a dat şanse şi jucătorilor tineri din lot. Milencovic, Păun şi Toth au stat în teren o bună parte din repriza secundă.

Performerii jocului au fost Zlatko Jovanovic şi Delvon Johnson. Fiecare a reuşit câte un double double.

Cealaltă reprezentantă a Timişoarei în Liga Naţională de baschet masculin, Timba, a rezistat numai zece minute în faţa Universităţii Cluj. Urşii au condus cu 10-9, dar sfertul doi a fost al oaspeţilor. A fost 33-54 la pauză, dar degringolada bănăţenilor a continuat şi în repriza a doua. S-a încheiat 72-95, iar Timba rămâne cu o singură victorie în şapte meciuri disputate în retur.

Am avut un sfert doi foarte bun şi ne-am asigura repede o diferenţă confortabilă; iar în acel moment era vizib că meciul era decis. Aşa că ne-am permis să folosim toţi jucătorii de pe bancă.

Săptămâna aceasta Digi24 Timişoara va transmite în direct trei partide de baschet. Primul duel de sub panou e astăzi, de la ora 19:00, când ICIM Arad şi CSM Satu Mare vor da bătălia pentru locul doi în clasamentul sezonului regulat din Liga Naţională de baschet feminin.

Joi, Timba va încerca să producă surpriza pe terenul liderului, CSM Oradea; iar sâmbătă, BC Timişoara are o confruntare dificilă pe terenul lui CSU Sibiu, acolo unde a obţinut calificarea în final-four-ul Cupei României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri