Cupa Spaniei. FC Barcelona, ţinută în şah pe teren propriu

Data publicării:
1701 20cupa 20spaniei-44203

Leo Messi a fost aplaudat de întregul stadion înaintea de startul meciului, când le-a prezentat fanilor Balonul de Aur. Cel mai bun fotbalist al lumii şi-a arătat apoi clasa şi pe teren. I-a pasat perfect lui Thiago Alcantara, al cărui lob a fost scos din faţa porţii.

Contrar cursului jocului, Malaga a a deschis scorul: Manuel Iturra a profitat de o gafă a lui Thiago Alcantara şi l-a învins pe Pinto (25). Messi a restabilit egalitatea în doar două minute cu un şut plasat, la colţul lung (27).

Căpitanul catalanilor, Carles Puyol, şi-a adus echipa în avantaj cu o execuţie fantastică (30), iar Alexis Sanchez putea să ducă scorul la 3-1, dar a ratat incredibil... cu poarta goală.

După pauză, Malaga şi-a creat mai multe ocazii. Eliseu şi Seba Fernandez au fost blocaţi rând pe rând de Pinto. Gruparea andaluză a terminat meciul în zece oameni, după ce Nacho Monreal a văzut cartonaşul roşu pentru un fault în poziţie de ultim apărător asupra lui Pedro.

Chiar şi aşa, în minutul 89, Malaga a reuşit egalarea, prin Camacho. S-a terminat 2-2, iar calificarea în semifinalele Cupei Regelui se va decide în returul de joia viitoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri