Foto Messi i-a dăruit un tricou cu autograf şefului armatei ucrainene, Valeri Zalujnîi

Data actualizării: Data publicării:
Lionel Messi i-a dăruit un tricou al lui Inter Miami lui Valeri Zalujnîi, şeful forţelor armate ucrainene
Lionel Messi i-a dăruit un tricou al lui Inter Miami lui Valeri Zalujnîi, şeful forţelor armate ucrainene. Foto: Profimedia Images

Lionel Messi i-a dăruit un tricou al lui Inter Miami lui Valeri Zalujnîi, şeful forţelor armate ucrainene. O fotografie a tricoului a fost publicată pe Facebook de unul dintre prietenii săi, care spune că a fost ajutat în demersul său de Serhii Krîvţov, un coechipier al argentinianului, relatează RMC Sport, citată de News.ro.

Fotografia a fost postată de Yuri Sapronov, care povesteşte culisele semnării.

"I-am dat lui Valeri Zalujnîi un tricou semnat de Messi. Când eram în Miami, asistam de obicei la meciurile lui Inter Miami şi, datorită lui Serhii Krivţov al nostru, am putut asista la antrenamente. Leo a semnat tricoul cu respect".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lionel Messi este coleg la Inter Miami cu Serhii Krivţov, un fost fundaş central de la Şahtior Doneţk. Internaţional ucrainean cu 34 de selecţii, jucătorul de 32 de ani este unul dintre titularii lui Tata Marino şi a jucat deja 37 de meciuri pentru club de la sosirea sa.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri