De ce folosea Kobe Bryant elicopterul pentru a se deplasa. Ce declarase baschetalistul într-un interviu

Data publicării:
kobe bryant getty
Foto: Getty Images

Kobe Bryant declarase într-un interviu, în 2018, că a început să folosească elicopterul pentru a se deplasa mai rapid pentru a petrece mai mult timp cu fiicele lui. „Ajungeam să ratez o piesă de teatru de la școală pentru că stăteam în trafic”, mărturisea acesta.

Kobe Bryan a început să folosească elicopterul pentru a se deplasa mai rapid în Los Angeles. Legenda baschetbalului a murit duminică la vârsta de 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit în Calabasas, California, alături de alte opt persoane, inclusiv fiica lui de 13 ani, Gianna, potrivit People.

Kobe Bryan spunea în interviul din 2018 că ajunsese să petreacă foarte mult timp blocat în trafic atunci când se ducea la antrenamente pentru Los Angeles Lakers din Orange County. Traficul îl împiedica să ducă și să-și ia fetele de la școală.

Fostul baschetbalist avea patru fete: Natalia, Gianna, Bianka și Capri.

„Traficul devenise foarte foarte rău. Și stăteam în trafic și pierdeam piese de teatru ale fetelor de la școală pentru că stăteam în trafic. A trebuit să găsesc o modalitate pentru a merge, dar să nu compromit timpul petrecut cu familia. Atunci am început să ma interesez de elicoptere, pentru a putea să ajung în 15 minute”, declara Kobe Bryant.

Sportivul spunea că Vanessa Bryant, soția sa, se oferise să le ia pe fete de la școală, însă el a insistat că vrea să facă asta.

De cinci ori campion în NBA, Kobe Bryant a evoluat timp de 20 de ani pentru Los Angeles Lakers, retrăgându-se din baschet la 13 aprilie 2016, marcând 60 de puncte în meciul cu Utah Jazz. Bryant a părăsit baschetul lăsând în spate un total de 33.643 de puncte înscrise în NBA.

În 2008 a fost denumit cel mai important jucător din NBA, a fost numit de două ori MVP-ul finalelor în NBA, dar și de două ori jucătorul care a înscris de cele mai multe ori. De asemenea, a fost de 18 ori selecţionat în All-Star Game, unde a fost desemnat MVP de 4 ori. În plus, a câștigat și de două ori titlul olimpic.

În cea de-a 90-a ediție a Galei Premiilor OSCAR 2018, fostul baschetbalist Kobe Bryant a câștigat premiul pentru cel mai bun scurt-metraj animat, Dear Baketball, un film de cinci minute care conține o scrisoare de dragoste către acest sport, scrisoare pe care a scris-o în 2015.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri