HANDBAL. Oltchim a debutat cu o înfrângere în grupele Ligii Campionilor

Data publicării:
ionela 20stanca 205516334 20mediafax 20foto 20laurentiu 20mich-47484

Absenţa Cristinei Neagu, indisponibilă până la finalul sezonului din cauza unei accidentări, a cântărit mai greu decât se aşteptau suporterii vâlceni, care şi-a văzut echipa favorită condusă la pauză cu 10-9.

Actul secund am început cum nu se poate mai prost pentru Oltchim, Ferencvaros desprinzându-se la 19-12 în minutul 47. Finalul meciului le-a aparţinut româncelor, care însă n-au putut decât să se apropie la un gol.

Golgetera Oltchimului în acest meci a fost Barbosa (7 goluri), celelalte reuşite purtând semnătura lui Bulatovici (5), Jovanovici (4), Meiroşu (3), Managarova (2) şi Stanca (1).

"Am avut noroc că am pierdut la un singur gol diferenţă. S-au făcut mult prea multe greşeli personale, faze de atac tratate cu superficialitate, viteză scăzută, pase previzibile, o apărare slabă, repliere slabă, puţine contraatacuri. În aceste condiţii, victoria lui FTC este una normală", a spus antrenorul Oltchimului, Jakob Vestergaard, la Digisport.

În celălalt meci din grupă, Krim Ljubljana a învins în deplasare, cu 29-24, pe Zvezda Zvenigorod. Pe 10 februarie, Oltchim va juca în deplasare cu Krim Ljubljana.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri