Sari la conținut

Klaus Iohannis și Simona Halep promovează tenisul și mișcarea la Sibiu

 

Mare iubitor și practicant al tenisului de câmp, președintele ales al României a confirmat pe pagina personală de Faceook că va participa la o acțiune demonstrativă în primăvara lui 2015, în cadrul unui eveniment specific, care are ca scop promovarea tenisului și a exercițiului fizic prin practicarea sportului în rândul copiilor. La acțiune va fi prezentă și cea mai în formă tenismenă din România. Simona Halep a acceptat și ea provocarea și va participa la acțiune alături de președintele ales al României.

Chiar dacă nu s-a stabilit o dată clară în privința zilei în care va avea loc aceasta acțiune, ea va fi cu siguranță anul viitor. „Este cu siguranță o acțiune inedită. Scopul este bineînțeles cel de promovare a sportului în rândul copiilor”, a declarat pentru Ora de Sibiu fostul jucător de tenis Marius Vecerdea, cel care a venit cu propunerea către Iohannis și Halep.

Acesta este cel de-al doilea eveniment la care cei doi vor participa împreună. Săptămâna trecută președintele ales al României a acceptat provocarea Simonei Halep și va cânta „Deșteaptă-te române” alături de jucătoarele din echipa României la întâlnirea cu Spania, care va avea loc, în februarie 2015, la Galaţi, în Cupa Federaţiei.