Lovitură de imagine: Jandarmeria a confiscat bilete la un meci greșit

Data publicării:
0403bilete-52850

Lovitură de imagine a Jandarmeriei. Înaintea partidei Steaua-Chelsea, jandarmii bucureşteni au confiscat 70 de bilete emise de clubul din Ghencea. Acţiunea a fost filmată şi distribuită mass-media drept o mare victorie împotriva bişniţarilor. Problema este că biletele nu erau la meciul cu Chelsea, ci la cel cu Gaz Metan Mediaş, disputat pe 2 martie.

Singura legătură cu meciul împotriva campioanei Europei: un tichet de parcare pentru persoanele cu dezabilităţi. Între timp, bişniţarii îşi vând biletele pe internet. Un tânăr oferă patru bilete, cu 1.300 de lei preţ final. De peste trei ori mai mult decât a plătit pentru ele. Ce-i drept, lasă la preţ şi se oferă să le trimită cu un curier. Ca nu cumva să fie o capcană întinsă de poliţie.

Cele 35.000 de bilete puse în vânzare online au fost cumpărate într-o singură zi, însă multe au ajuns la speculanţi.

Ca să vă faceţi o idee, pentru un bilet la peluză, iniţial trebuia să plătiţi între 60 şi 80 de lei. Acum, la negru mai găsiţi un astfel de bilet la o valoare între 200 şi 500 de lei. Un bilet în zona VIP a costat între 220 şi 475 de lei. Acum, la negru, îl găsiţi la o valoare între 2.000 şi 3.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri