Sari la conținut

Simona Halep s-a calificat pentru prima dată la Turneul Campioanelor

 

Câştigătoare în 2014 la Doha şi Bucureşti, finalistă la Madrid şi Roland Garros, semifinalistă la Wimbledon şi Indian Wells, Simona Halep se va afla printre cele mai bune opt jucătoare din acest sezon care vor evolua, în luna octombrie, la Singapore.

„Întotdeauna a fost un vis al meu să evoluez la Finala WTA. Am avut un mare succes în acest an şi abia aştept să evoluez împotriva celor mai bune jucătoare din lume, la Singapore”, a declarat Simona Halep, potrivit Digi Sport.

Sportiva din Constanţa, în vârstă de 22 de ani, este a treia jucătoare care îşi asigură biletele pentru această competiţie, după americanca Serena Williams, locul 1 WTA, şi după rusoaica Maria Sharapova, locul 4 WTA.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, se va disputa, începând din 20 octombrie, la Singapore, în direct la Digi Sport. Competiţia reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se vor întrece pentru premii de peste şase milioane de dolari.

Pe aceeași temă