Timba încearcă imposibilul pe terenul liderului

Data publicării:
s16 20ursii 20incearca 20imposibilul 20200213-50734

Dacă Timba a câştigat un singur meci în 2013, cu Farul Constanţa, bihorenii vin după trei înfrângeri consecutive, care le-au redus ecartul faţă de poziţia secundă la doar un singur punct.

În plus, Cristian Achim nu se va putea baza pe o piesă cheie în jocul colectiv din interiorul careului advers. Pivotul Sasha Topcov a suferit o leziune la menisc şi ar putea sta pe margine şase săptămâni. În schim, pentru CSM Oradea va debuta cea mai nouă achiziţie, Zarko Comagic, jucător de poziţiile 3-4 venit de la Vojvoina Novi-Sad.

„Poate că echipa oradeană este acum pe o pantă puţin descendentă, dar nici noi nu suntem într-o formă de invidiat. Trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că şansele noastre de a învinge la Oradea sunt destul de mici. Mi-aş dori să nu mai repetăm greşelile pe care le-am făcut în ultimul meci, cu Clujul. Va fi extrem de greu, dar nu suntem resemnaţi total... S-au mai văzut miracole”, a declarat antrenorul lui Timba, Bogdan Murărescu.

Oradea are şi statistica meciurilor directe în favoarea sa. În turul de campionat, bihorenii s-au impus la Timişoara cu 83-62. Meciul de joi va fi transmis în direct de Digi24 Timişoara, şi va fi precedat de o ediţie specială a emisiunii Divizia Locală, cu începere de la ora 17:45.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri