"Aș vrea eu să am un astfel de acord". Leclerc dezminte că și-ar fi prelungit contractul cu Ferrari pentru o sumă uriașă

Data actualizării: Data publicării:
Formel 1 GP Holland / Zandvoort. Freitag, 25.08.2023 Charles Leclerc (MCO) Scuderia Ferrari; Formel 1 GP Holland / Zandv
Charles Leclerc. FOTO: Profimedia Images

Pilotul monegasc de Formula 1 Charles Leclerc a declarat, vineri, că nu a discutat deocamdată cu echipa Ferrari în privinţa prelungirii contractului său, transmite DPA. El a dezmințit zvonurile potrivit cărora ar fi negociat pentru un contract de 200 de milioane de euro, amuzându-se pe seama speculațiilor.

''Nu sunt îngrijorat în legătură cu acest lucru'', a afirmat Leclerc înaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Olandei.

Leclerc a semnat pe cinci ani cu Scuderia în 2019, astfel că mai are contract până la finalul lui 2024. El a dezminţit, însă, relatările conform cărora şi-ar fi dat acordul pentru un contract în valoare de 200 de milioane de euro.

''Aș vrea eu să am un astfel de acord, e unul foarte bun'', a glumit el.

''Intenţiile mele sunt clare, din partea echipei nu ştiu, dar nu sunt îngrijorat, nu este o prioritate în acest moment. La finalul sezonului vom avea discuţii'', a subliniat Leclerc.

Ferrari ocupă locul patru în clasamentul constructorilor din acest an, iar Leclerc este al cincilea în ierarhia piloţilor.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri