VIDEO. Maradona, transportat la spital după meciul Argentina – Nigeria

Data actualizării: Data publicării:
maradona

Diego Maradona a fost transportat, marți seară, la spital după victoria dramatică a Argentinei în fața Nigeriei, scor 2-1. Sud-americanii s-au calificat astfel în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fostul fotbalist Diego Armando Maradona, în vârstă de 57 de ani, a fost transportat la spital în stare de șoc după ce s-a prăbușit într-una din lojele stadionului din Sankt-Petersburg.

El a fost filmat în timp ce nu mai era în stare să meargă și a fost consultat de medici la fața locului. Ulterior, a fost transportat la spital în stare de șoc.

Diego Maradona s-a numărat printre protagoniştii meciului decisiv dintre Argentina şi Nigeria, pe care sud-americanii l-au câştigat dramatic cu 2-1, calificându-se astfel în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia.

Imaginile bucuriei sale deplasate, prin gesturi obscene, după golul victoriei marcat de Marcos Rojo în minutul 86 au făcut rapid înconjurul internetului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri