Dinamo, aproape de o retrogradare sigură pentru prima dată în istorie: E un abuz. Cea mai mare încălcare a regulamentelor

Data actualizării: Data publicării:
dinamo1

Dinamo a încheiat sezonul de play-out pe penultimul loc în clasament, având cu 5 meciuri mai puţin disputate. Singura speranţă a „câinilor” este ca sistemul competiţional să se extindă la 16 echipe, potrivit Mediafax.

Singura speranţă a lui Dinamo este ca Federaţia să mărească numărul de echipe în Liga 1 în sezonul următor. Altfel, Dinamo va retrograda pentru prima dată în istoria clubului.

Fanii lui Dinamo au protestat împotriva schimbării de regulament, au cântat alături de jucători înainte ca aceştia să joace cu Viitorul.

Suporterii acuză un abuz împotriva echipei după votul cluburilor.

„Ce se întâmplă azi este cea mai mare încălcare a regulamentelor fotbalistice. O întâmplare nefericită, o pandemie, care nu este prevăzută în niciun regulament. Nu schimbi regulile jocului în timpul jocului! Nu schimbi regulamentul de desfăşurare al unei competiţii în timpul campionatului! Niciodată! Nici dacă este COVID!”, a spus Cristian Costandache, fan Dinamo.

„Câinii” au încheiat sezonul pe locul 13, cu 25 de puncte, la două puncte distanță de ultimul loc, ocupat de Chindia Târgoviște, dar cu cinci meciuri în minus, pentru că celelalte cluburi din play-out au votat ca sezonul să nu fie prelungit, astfel că echipa din ”Ștefan cel Mare” nu își poate disputa meciurile restante (două cu Hermannstadt, două cu Chindia și unul cu Sepsi), iar LPF trebuie să găsească un criteriu de departajare, scrie digisport.ro.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri