Atac dur la adresa căpitanului: „Alibec trebuie dus la psihiatru, ne face de râs!”

Data actualizării: Data publicării:
alibec

Denis Alibec a fost titular în turul cu Viktoria Plzen, dar nu a fost atât de periculos se așteptau roș-albaștrii, iar antrenorul Nicolae Dică l-a înlocuit în repriza a doua, la scurt timp după o nouă criză de nervi și proteste la adresa arbitrului, în urma căreia s-a ales cu un cartonaș galben.

În minutul 52, căpitanul roș-albaștrilor a sprintat către arbitru, care a lăsat jocul să continue după o cădere a lui Pintilii în careul cehilor. A protestat vehement, în stilul deja consacrat, iar centralul nu a stat pe gânduri și l-a avertizat imediat. A fost schimbat la scurt timp, iar după meci criticile nu au întârziat să apară.

„Alibec trebuie dus la psihiatru, să îi dea un medicament, să îl liniștească. Sunt cupe europene, ne face și de râs! Nu prin jocul lui, care e zero tăiat, ci prin aceste gesturi”, a spus, după meci, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

Nici patronul Gigi Becali nu l-a slăbit și i-a transmis că, dacă nu își va rezolva problemele de comportament, „o să moară la Steaua ca fotbalist”.

Florin Bratu, prezent în platoul Digi Sport, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, a comentat și el reacțiile lui Alibec: „E un jucător ofticos, care își dorește tot timpul să joace, să primească mingea. Când nu îi iese, se oftică. Nu e plăcut ochiului, când face gesturile astea din mâini, dar mie îmi plac acești jucători cu dorință”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri