Becali: „Nu am sânge roș-albastru, dar m-am atașat de Steaua. Lupt până la capăt”

Data publicării:
stelisti

Becali spune că nu va plăti suma pe care o cer cei de la CS Steaua pentru folosirea siglei și-i întreabă pe cei de acolo de ce nu aplică același tratament și secțiilor sportive de acolo.

„Este o sumă pe care nu o va plăti nimeni. Dar, eu întreb de ce echipele de polo, handbal și celelalte de acolo nu plătesc bani pentru că folosesc sigla? Ceea ce au cerut cei de la Minister este o preacurvie publică. Ei nu ce transparență, ei vor doar să distrugă echipa, să o ducă la insolvență, faliment și să dispară fotbalul de la Steaua”, a spus Becali.

Finanțatorul roș-albaștrilor nu renunță la luptă și spune că va merge până la capăt în acest „război”.

„Le promit fanilor că o să lupt până la capăt. Nu oi avea eu sânge roș-albastru în vine dar m-am atașat mult de Steaua. Așa că nu se pune problema ca eu să investesc vreodată la Dinamo sau la Rapid”, a mai spus Becali.

Gigi Becali ia în calcul orice variantă, chiar și aceea de a pierde procesul, astfel că se gândește la o soluție pentru a se proteja.

„Nu sunt tâmpit să-i iau pe Răzvan Marin și pe Florin Tănase și să facă alții bani cu ei. Mă gândesc să cumpăr un club din Liga 2, să trec jucătorii pe acea societate, după care să-i dau împrumut la Steaua. Trebuie să mă interesez la FRF și LPF dacă pot face această mișcare”, a spus omul care decide totul la gruparea roș-albaștrilor. Becali speră astfel că în cazul în care va avea probleme grave cu Steaua își va putea salva investițiile prin păstrarea jucătorilor importanți.

De altfel, Becali a spus, deunăzi, la Digi Sport, că mai mulți jucători din lotul actual, mai ales cei care au prelingit contractele, au semnat pe o nouă societate.

„Mi-am luat măsuri de precauție, la ultimii jucători pe care i-am cumpărat, am trecut în contract că dacă sunt probleme juridice, la ordinul meu, ei vor semna aceleași contracte cu societatea de fotbal pe care eu o indic. Pe Stanciu l-am pus să semneze şi a semnat cu altă societate. Îmi iau 6-7 jucători cu care am semnat măcar ultimii cu ei și mă duc la Voluntari, Petrolul, oriunde, numai la Rapid nu”, a dezvăluit Becali într-o conferință de presă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri