Cei care au bilete la meciurile EURO 2020 vor circula gratuit cu mijloacele de transport public din București

Data actualizării: Data publicării:
Trofeul ce va fi oferit câştigătoarei Euro 2020 expus pe Arena Naţională din Bucureşti în martie 2019
Trofeul ce va fi oferit câştigătoarei Euro 2020 expus pe Arena Naţională din Bucureşti. Foto: Profimedia Images

Participanţii la Campionatul European de fotbal - UEFA 2020 vor circula gratuit cu mijloacele de transport în comun din București, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Potrivit proiectului de hotărâre, personalul acreditat UEFA (voluntari şi reprezentanţi mass-media) şi deţinătorii de bilete la meciuri vor beneficia de transport public gratuit.

Mai exact, toți deţinătorii de bilete la meciurile campionatului UEFA EURO 2020 vor folosi transportul public local de călători în baza unui card de transport digital, disponibil în aplicaţia UEFA EURO 2020, conectat la datele privind biletele de meci, sau în baza biletului de meci, în ziua meciului, până la ora 23:59 şi ziua următoare.

Citește și: Nicuşor Dan, despre EURO 2020: "Bucureştiul va fi o gazdă primitoare. Prezenţa spectatorilor la meciuri este un semn de speranţă"

Personalul acreditat UEFA (voluntari şi reprezentanţi mass-media) va beneficia de această facilitate pe toată perioada organizării campionatului UEFA EURO 2020, în funcţie de programul de lucru, în baza legitimaţiei oficiale pentru personalul acreditat UEFA.

În acest moment este aprobată prezenţa a aproximativ 12.500 de spectatori pentru fiecare meci.

Ediţia din 2020, amânată în noul context epidemiologic pentru anul 2021, va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie 2021 și se va desfășura simultan în 11 oraşe europene.

Pe stadionul Arena Naţională se vor juca 3 meciuri din grupe şi unul din optimile de finală.

Citește și: Meciurile de la EURO 2020 se vor desfășura cu spectatori. Ministrul Sportului: Un mic câștig în fața pandemiei. Ne asumăm decizia

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri