Ignorat de Daum, golgheterul Ligii 1 va juca pentru Ungaria

Data actualizării: Data publicării:
fulop

Istvan Fulop este golgheterul Ligii 1, cu 7 goluri, dar neamțul Daum nu l-a luat în considerare atunci când a anunțat lotul lărgit pentru dubla cu Armenia și Kazahstan. Mijlocașul lui FC Botoșani ar putea ajunge însă să evolueze pentru naționala Ungariei, scrie digisport.ro.

fulop

Golgheterul Ligii 1 este monitorizat de prima reprezentativă a țării vecine și recunoaște că n-ar refuza o eventuală convocare. A fost anunţat lotul? Nici nu ştiam. Nu ştiu ce să spun, dar chiar am avut realizări, iar jocul meu cred că mă îndreptăţea să sper la o chemare. Nu sunt dorit, nu-i nimic. Poate data viitoare, dar să nu fie prea târziu, pentru că în scurt timp voi primi cetăţenia maghiară. Sunt foarte intens monitorizat de maghiari şi dacă voi fi chemat la naţionala Ungariei nu voi refuza. Am spus că e bine să am şi cetăţenia maghiară, pentru că niciodată nu se ştie ce va fi. Evoluţiile mele m-au adus şi în atenţia celor din Ungaria. Mi-a spus cineva că sunt monitorizat de cei de la naţională şi nu ar fi o surpriză ca odată cu cetăţenia să primesc şi convocarea, a declarat mijlocașul conform sport.botosani.ro.

Alegerea lui Daum pare însă îndreptățită, ținând cont și de declarațiile oferite de Leo Grozavu, antrenorul lui Fulop de la FC Botoșani. Este jucătorul meu şi normal că ţin la el, dar mi se pare un pic forţat. Cred că mai are mult de acumulat până să fie un jucător de echipa naţională, a declarat tehnicianul moldovenilor în urmă cu câteva zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri