LIGA I. FC Vaslui – Astra Giurgiu 2-1. Prima victorie a lui Gabi Balint

Data publicării:
balint

Moldovenii au deschis scorul în minutul 43, prin Sânmărtean, care l-a învins pe Lung junior cu o execuţie din lovitură liberă. 

În minutul 48, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică, după ce Florescu a văzut al doilea cartonaş galben. Fotbaliştii Astrei nu au cedat, iar în minutul 72 au obţinut o lovitură de la 11 metri, din care Budesacu a adus egalarea.

La faza respectivă Caue de la gazde a primit al doilea cartonaş galben, fiind şi el eliminat.

Golul victoriei vasluiene a fost marcat în minutul 81, de Temwanjera. 

Au jucat echipele:

FC Vaslui: Straton - Milanov, Celeban, Varela, Charalambous - Caue, R. Costin - Antal (Nedzipi '72), N. Stanciu, Sânmărtean (Jumisse '57) - Buhăescu. Antrenor: Gabi Balint.

Astra Giurgiu: S. Lung (Gavrilaş '46) - Măţel, A. Mureşan, Ben Youssef, Morais - Takayuki, Florescu - William (Bukari '83), Budescu, Tembo (Enache '46), Fatai. Antrenor: Daniel Isăilă.

Cartonaşe galbene: Varela '24, Milanov '53, Costin '53, Buhăescu '64, Caue '65, '71, Temwanjera '87, Nedzhipi '90+1 / William '13, Florescu '25, '48, Morais '41, Enache '82

Cartonaşe roşii: Caue '71 / Florescu '48

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Vasile Marinescu, Marius Nicoară (asistenţi) - Marius Bocăneală (rezervă)

Ioan Nicolae: Idioţii noştri n au jucat nimic

Patronul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, i-a criticat dur pe fotbaliştii antrenaţi de Daniel Isăilă, calificându-i drept idioţi.

"Nu sunt liniştit deloc. Singura nemulţumire e că ne-a bătut o echipă foarte slabă, care şi pe Bistriţa trebuie să o bată cu arbitrii. Ne-am bătut singuri. Tembo o să mai prinda echipa în toamnă. Eu nu le tai din bani, cred că antrenorul o să o facă. Idioţii noştri nu au fost în stare să joace nimic. Cred ca mintea le lipseşte, musşhi mai au ceva pe ei. Silviu Lung va prinde echipa când voi zice eu, dar asta nu se va întâmpla până în toamnă", a spus Niculae.

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Gabi Balint, a declarat la rândul său: „ „Am avut un meci greu din cauza unei greşeli impardonabile, dar am reuşit să revenim. Am avut ocazii, o bară, puteam să mai marcăm. Avem o echipă puternică, păcat că am pierdut patru puncte în ultimele meciuri. Sper ca de acum încolo să-l mulţumim pe domnul Porumboiu şi FC Vaslui să renască. Sânmărtean a jucat nerefăcut, la fel şi Antal. Lucian nu a mai putut şi l-am scos. Nu mă aşteptam să marcheze, mai ales că îşi târâia piciorul, dar se vede că este un fotbalist inteligent", a afirmat Balint la DigiSport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri