LIGA I. Oţelul - „U” Cluj 0-2. Greu fără antrenor principal pe bancă

Data publicării:
5665436-Mediafax Foto-Florin Novac

Chiar dacă nu a primit încă licenţa pentru sezonul viitor, ca şi adversara sa, de altfel, „U” Cluj a mai făcut un pas catre salvarea de la retrogradare. Pe stadionul din Galaţi, studenţii au deschis scorul în minutul 23, la lovitura liberă transformată de Borza. 

Misiunea campionilor de acum doi ani a devenit şi mai dificilă, după ce Sergiu Costin a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 59, fotbalistul fiind trimis la cabine.

Intrat în teren în ultimele minute, Apostu a reuşit a înscris golul victoriei clujene în al doilea minuit de prelungiri, cu un şut din careu, succes în urma căruia „U” a egalat în clasament Oţelul şi doar o catastrofă mai poate face ca vreuna dintre echipe să retrogradeze.

Au jucat echipele:

Oţelul Galaţi: Grahovac - Cojoc, Benga (Paraschiv '46), Sârghi, Ljubinkovici - Neagu, Sg. Costin, Filip (Marquinhos '80) - Iorga, Astafei, Stromajer (Vancea '63). Antrenor: Marian Dinu.

Universitatea Cluj: Niculescu - Ciupe, Szilagyi, Raţiu (Ninu '46), Nicola - Bucşă, Popa II - Buleică, Muzac, Borza (Apostu '83) - Dedu (Tony '64). Antrenor: Ionel Ganea.

Cartonaşe galbene: Sg. Costin '6, '59, Benga '22, Cojoc '29, Ljubinkovici '43, Neagu '49 / Borza '52, Ninu '80, Buleică '89.

Cartonaş roşu: Sg. Costin '59.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Marius Avram, ajutat la cele două linii de Cristian Nica şi Vladimir Urzică, în timp ce Ionel Ivan a fost rezervă.

La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Nori negri la Galaţi

După joc, directorul general al clubului Oţelul, Narcis Răducan, a declarat că gruparea moldavă se află într-o situaţie dificilă şi speră ca antrenorul Petre Grigoraş să revină cât mai repede după intervenţia chirurgicală la care a fost supus.

"Sunt nori negri la Galaţi. Este dificil fără antrenorul principal pe bancă. Noi sperăm ca Grigoraş să-şi revină cât mai repede, că doar şi simpla lui prezenţă contează foarte mult. Nu suntem încă lipsiţi de griji, chiar dacă este o anumită distanţă între noi şi Chiajna, însă este umilitor pentru noi să suferim până în ultima etapă", a spus Răducan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri