Motivați pentru derby. Negoiță le dă dinamoviștilor 40.000 de euro pentru o victorie în Ghencea

Data publicării:
530d92bd95f9cf8d76000001 1

Deşi în meciurile de pregătire din această iarnă au avut un parcurs bun, elevii lui Flavius Stoican au dezamăgit în primul meci oficial, chiar în Ştefan cel Mare. Viitorul Constanţa a reuşit să se impună, surprinzător, după ce „câinii roşii” au condus cu 1-0, încă din debutul partidei.

Înfrângerea în faţa grupării patronate de Gheorghe Hagi a învolburat apele la Dinamo, acolo unde se vorbeşte chiar şi de o posibilă despărţire de antrenorul Flavius Stoican, în cazul unui eşec în Ghencea. Principala ţintă a oficialilor roş-albilor este Răzvan Lucescu, liber de contract după despărţirea de El Jaish.

Până să se pună în discuţie eventuale mişcări de trupe la nivelul băncii tehnice, pentru Dinamo urmează derby-ul cu Steaua, de sâmbătă. Pentru a mai calma spiritele, dar şi pentru a-i motiva pe jucători, finanţatorul Ionuţ Negoiţă a anunţat prima de victorie pentru o victorie în faţa marii rivale. Nu mai puţin de 40.000 de euro vor împărţi fotbaliştii formaţiei din Ştefan cel Mare, în cazul unui succes, scrie Gazeta Sporturilor.

Înaintea duelului cu numărul 130 dintre Steaua şi Dinamo, cele două formaţii se află la egalitate în privinţa victoriilor în meciurile directe.

Steaua - Dinamo e în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:00. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri