Video Antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe, luat cu ambulanța după ce i s-a făcut rău în timpul meciului cu Craiova

Data actualizării: Data publicării:
eugen neagoe antrenor dinamo ambulanta
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Lui Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo, i s-a făcut rău, în timpul partidei Dinamo - Craiova care se desfășura duminică seara pe Arena Națională.

Eugen Neagoe are 51 de ani și a fost numit luna trecută antrenor la Dinamo, în locul lui Mircea Rednic.

eugen neagoe - ganea - inquam 20190721210436_OGN_0737-01
Eugen Neagoe Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

ACTUALIZARE. Silvian Cristescu, managerul de la Universitatea Craiova, şi alţi doi oficiali ai grupării oltene l-au vizitat duminică noapte la spital pe Eugen Neagoe. Cristescu a declarat reporterilor, la ieșirea din spital, că Eugen Neagoe a suferit un infarct, dar acum este stabilizat, i s-a făcut o coronografie și va fi menținut câteva zile sub supraveghere.

Ulterior, Alexandru Caloian, medic specialist în medicină de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat că antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Eugen Neagoe, este stabil şi se află în curs de investigaţii.

„Domnul Neagoe a fost adus la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă Floreasca conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale şi în acest moment este în curs de investigaţii. Domnia sa şi-a exprimat dorinţa ca datele privind diagnosticul, evoluţia şi tratamentul să fie făcute publice de către familie, atunci când aceştia vor dori. În acest moment este stabil, atât pot să vă spun. Colegii de la cardiologie vor decide cât este necesar să rămână în spital”, a spus medicul, citat de Agepres.

Întrebat dacă intervenţia medicilor de pe ambulanţă, în primele minute, au fost importante, Caloian a răspuns: „Orice intervenţie este importantă în primele minute în ceea ce priveşte acordarea primului ajutor unei persoane aflate în suferinţă”.

Medicul a mai spus că stresul poate fi un factor favorizant în anumite patologii.  „Nu pot spune eu dacă va mai putea antrena sau nu. Acest aspect nu pot să îl transmit eu. Va fi în funcţie de diagnosticul şi tratamentul ulterior. Stresul poate fi un factor favorizant în derularea anumitor patologii, dar nu numai stresul. Şi nu pot spune că doar stresul a dus la starea dânsului”, a adăugat Alexandru Caloian.

ACTUALIZARE. - Antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe, este conștient și cooperant, starea lui fiind în prezent stabilă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Neagoe a suferit o tulburare de ritm cardiac, dar medicii l-au stabilizat.

ACTUALIZARE. Ambulanța a ajuns la Spitalul Floreasca, iar Eugen Neagoe a dat semne că își revine.

Conform reporterilor Digi Sport prezenţi la Spitalul de Urgenţă, tehnicianul a fost extrem de stresat înaintea meciului. El ar fi fumat duminică 3 pachete de ţigări şi ar fi băut mai mult de 4 cafele.

ACTUALIZARE. Se pare că Eugen Neagoe a suferit un stop cardiac. El a primit îngrijiri, mai întâi la marginea terenului, apoi în ambulanță - masaj cardiac, mască de oxigen - și la un moment dat a deschis ochii și a comunicat cu echipajul medical. După ce a fost stabilizat, ambulanța a plecat transportându-l la Spitalul de Urgență. Partida s-a reluat și la scurt timp, iar oaspeții au deschis scorul. 


În minutul 25 al partidei de pe Arena Naţional, banca tehnică a dinamoviștilor a făcut gesturi disperate spre arbitrul partidei. Acesta a întrerupt partida, iar motivul a fost că lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău și a leșinat.

Imediat, o ambulanţă şi-a făcut apariţia, iar cei din staff-ul lui Dinamo şi jucătorii „câinilor” şi-au pus mâinile în cap, temându-se de o posibilă dramă. Popescu şi Straton chiar au fost surprinşi plângând, semn că se tem de ce e mai rău pentru antrenorul lor, scrie digisport.ro.

Imagini de la acest incident, aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri