Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, ar fi suferit un infarct în timpul meciului cu Universitatea Craiova

Data actualizării: Data publicării:
eugen neagoe
Eugen Neagoe Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Managerul sportiv al clubului de fotbal Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, a declarat, duminică noaptea, că antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe, care este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, a suferit un infarct în momentul în care şi-a pierdut cunoştinţa în timpul partidei de pe Arena Naţională, informează Agerpres.

Silvian Cristescu şi alţi doi oficiali ai grupării oltene l-au vizitat duminică noapte la spital pe Eugen Neagoe, căruia i s-a făcut rău și și-a pierdut cunoștința în timpul meciului dintre Dinamo și Universitatea Craiova, care s-a desfășurat pe Arena Națională.

„Deocamdată i s-a făcut o investigaţie, este stabil, i s-a făcut o coronografie. Nu s-a descoperit nimic deocamdată şi va rămâne sub observaţie două zile. Îi ţinem pumnii. Era adormit, nu puteam să vorbim cu el. E vorba despre un infarct, da”, a afirmat Cristescu la ieşirea din spital.

„M-am speriat când l-am văzut, nu înțelegeam de ce nu pleacă ambulanța”

Silvian Cristescu susţine că nu se pune problema ca Neagoe să renunţe la meseria de antrenor în urma acestui incident. „Asta e meseria, noi ne-am ales-o. Nu putem să ne dăm la o parte. Cum să nu mai poată să antreneze? Sunt atâţia antrenori care au probleme cu inima şi au putut să o facă mai departe. Nu ştiu dacă va continua la Dinamo, eu l-aş sfătui deocamdată să ia o pauză. Aşa e la cluburile mari, cu presiune. În primă fază, m-am speriat când l-am văzut, pentru că nu înţelegeam de ce nu pleacă ambulanţa. Dar până nu l-a stabilizat, nu a plecat ambulanţa. Sincer, nu ne-am mai putut bucura de victorie în seara asta”, a mărturisit Silvian Cristescu.

Reprezentanții Dinamo nu au făcut declarații despre starea lui Eugen Neagoe

Din partea clubului Dinamo l-au vizitat la spital pe antrenorul Eugen Neagoe secretarul general Bogdan Bălănescu şi un oficial din cadrul departamentului de marketing. Aceştia nu au dorit să ofere declaraţii reprezentanţilor mass-media la ieşire.

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Eugen Neagoe, a suferit, duminică seara, în timpul partidei cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a doua a Ligii I, o sincopă şi a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţa aflată la Arena Naţională pentru a-i acorda primul ajutor.

În minutul 25 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs a fluierat întreruperea partidei şi a permis intrarea ambulanţei pe teren până la banca tehnică a echipei Dinamo, unde antrenorul Eugen Neagoe era căzut în stare de inconştienţă.

Tehnicianul a fost suit pe targă şi urcat în ambulanţă unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, medicii folosind şi un defibrilator.

După aproximativ 15 minute, antrenorul dinamovist a părăsit Arena Naţională în ambulanţa în care i s-a acordat primul ajutor.

După acest eveniment nefericit, echipa de fotbal Dinamo a fost învinsă, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, de formaţia Universitatea Craiova cu scorul de 2-0 într-o partidă contând pentru etapa a doua a Ligii I.

Citiți și: Iker Casillas, infarct pe teren, la antrenament. Mesajul postat de portar după intervenția chirurgicală

De ce a murit Ilie Balaci? Cum recunoști un infarct? Dar un accident vascular cerebral?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri