Play-off Europa League. Dinamo Zagreb – Petrolul, 2-1

Data publicării:
53ff0ebd95f9cfe030000000

 

Actualizare 23.55. Dinamo Zagreb marchează al doilea gol, în ultima fază a meciului.

Actualizare 23.22. Petrolul egalează în minutul 59.

Actualizare 22:26. Dinamo Zagreb deschide scorul în minutul 26.

Actualizare 22:00. A început meciul.

____________________

Elevii lui Răzvan Lucescu se agață de speranțele infime rămase pentru accesul în grupele UEL și speră să repete performanța de la Plzen. În Cehia, petroliștii au învins cu 4-1, scor care le-ar fi suficient și de această dată, la Zagreb.

Antrenorul Petrolului are mari bătăi de cap înaintea meciului de joi seara: Pecanha și Fanchone sunt incerți după accidentările suferite în ultima etapă din Liga 1, la Craiova. Geraldo Alves va lipsi cu siguranță din formația lui Lucescu Jr. din cauza eliminării din prelungirile confruntării de săptămâna trecută de la Ploiești.

„La rece, sunt foarte puține șanse să ne calificăm, dar fotbalul e fotbal. S-a întâmplat să luăm două goluri în ultimele minute pe teren propriu, când am dominat clar în cea de-a doua repriză, așa că putem să înscriem și acolo”, a spus Adrian Mutu, potrivit Digi Sport.

Echipele probabile:

Dinamo Zagreb: Eduardo - Pivaric, Simunic, Simunovic, Pinto - Ademi, Brozovic - Antolic, Soudani, Eduardo - Cop

Petrolul: Cobrea - Alcenat, Gerson, Hoban, Satli - Mustivar, De Lucas - Mutu, Albin, Teixeira - Tamuz

Partida Dinamo Zagreb - Petrolul va avea loc joi, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1. Fazele video vor fi disponibile în timp real pe digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri