Spectacol pe terenul de fotbal, de 1 martie: EL CLASICO și Juventus - Inter Milano, în direct, la Digi Sport

Data actualizării: Data publicării:
EL CLASICO de 1 martie

Primăvara începe la Digi Sport cu dueluri de senzație! Digi Sport 1 transmite pe 1 martie, în direct, o nouă confruntare dintre Real Madrid și FC Barcelona. În aceeași seară, Juventus și Inter Milano joacă în Serie A, pe Digi Sport 2.

El Clasico” se va vedea de la 22:00, pe Digi Sport 1 și va fi comentat de Andrei Niculescu și Ionuț Angheluță. Înainte, în pauză și după meci, în cadrul emisiunii Fotbal European, George Dobre și Ilie Dumitrescu vor comenta confruntarea dintre cele două echipe. Barcelona vine pe Santiago Bernabeu cu un avans de două puncte. Dacă Real Madrid învinge FC Barcelona, clasamentul se poate schimba și, astfel, echipa lui Zidane va urca pe locul 1.

De la 21:45, poate fi urmărit în direct, pe Digi Sport 2, derby-ul Italiei, Juventus - Inter Milano. Meciul se va juca, în premieră, cu porțile închise, din cauza epidemiei Covid-19. Măsurile sporite de igienă și siguranță s-au extins și pentru că echipa de tineret Juventus s-a duelat weekendul trecut cu Pianese, unde un fotbalist a fost deja confirmat cu acest virus.

Meciurile pot fi văzute și pe Digi Online, pentru abonații de pe teritoriul României. Prin site-ul și aplicația mobilă Digi Online, utilizatorii pot urmări pe internet, pe smartphone și tabletă aprope 70 de posturi TV din grila Digi. În plus, filmele și serialele preferate pot fi urmărite în secțiunea HBO GO. Pentru a avea acces la acest serviciu, este necesară logarea cu coordonatele de acces pentru Digi Online sau pentru contul individual de pe DigiRomania.ro. Mai multe informații despre Digi Online sunt disponibile aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri