Steaua, pedepsită de FRF cu amendă şi două meciuri fără suporteri. Vineri, campioana joacă finala Cupei României contra Astra

Data publicării:
steaua 1

Sărbătoarea de pe Arena Naţională i-a costat pe stelişti: campionii României vor disputa primele două meciuri de acasă din sezonul viitor cu porţile închise. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal i-a pedepsit pe stelişti din cauza petardelor aruncate pe teren de fani la meciul cu Oţelul Galaţi din ultima etapă a sezonului 2013-2014 a Ligii I.

Foto: Digisport.ro

Roş-albaştrii trebuie să plătească şi o amendă de 40.000 de lei.

Steaua şi Astra, în finala Cupei României

Vineri seară, Steaua joacă în finala Cupei României împotriva formaţiei Astra Giurgiu începând cu ora 21:00. Campionii vor eventul, giurgiuvenii vor primul trofeu din istorie, scrie Digisport.ro.

Steaua a terminat neînvinsă cele două jocuri cu giurgiuvenii din Liga 1 (3-1 pe teren propriu - VIDEO - și 1-1 în retur) și pornește cu prima șansă.

"Cred că suntem mai buni, mai valoroși ca ei, și trebuie să demonstrăm acest lucru și în Cupă. Toți vom fi capacitați la maximum", a spus Nicușor Stanciu.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf nu și-a lăsat elevii să sărbătorească până târziu câștigarea campionatului. În cazul în care formația din Ghencea va reuși eventul, vineri seara va urma însă o petrecere grandioasă.

"În momentul de față nu mă interesează decât să îi fac pe jucători să înțeleagă că ne așteaptă un meci dificil, vom întâlni o echipă motivată. Este finala Cupei României, este cel mai dificil meci al sezonului", a spus antrenorul Stelei la emisiunea "Fotbal Club" - VIDEO.

Echipele probabile:

STEAUA: Tătăruşanu - Prepeliţă, Varela, Szukala, Latovlevici - Pintilii, Sânmărtean - Adi Popa, Keşeru, Tănase - Chipciu.

ASTRA: Coman - Măţel, Ben Youssef, Găman, Morais - Yahaya, Laban - Yoda, Budescu, Cristescu - Yazalde.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri