VIDEO. Bătaie generală la un meci din Turcia

Data publicării:
bataie generala pe teren, la un meci din turcia
Meciul de fotbal dintre Bursaspor şi Diyarbekirspor, din a treia divizie a Turciei, s-a încheiat cu o bătaie generală în care au fost implicaţi jucătorii.

Meciul de fotbal dintre Bursaspor şi Diyarbekirspor, din a treia divizie a Turciei, s-a încheiat cu o bătaie generală în care au fost implicaţi jucătorii şi care a necesitat intervenţia forţelor de ordine, relatează RMC Sport, potrivit News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La o săptămână după ce preşedintele clubului Ankaragücu a agresat un arbitru, şi la o zi după ce patronul grupării Istanbulspor şi-a obligat jucătorii să se retragă de pe teren la un meci, partida Bursaspor-Diyarbekirspor (0-2) a fost scena unei încăierări în care au fost implicaţi jucătorii.

Şase cartonaşe roşii

În ultimele minute ale meciului, care a contat pentru etapa a 18-a a ligii a treia, a izbucnit o încăierare generală pe teren. Forţele de ordine au fost nevoite să intervină. Potrivit NTV, o persoană a fost arestată - un suporter care a intrat pe teren.

Arbitrul a acordat şase cartonaşe roşii, dintre care cel puţin trei pentru Diyarbekirspor. După ce a fost restabilită ordinea, arbitrul a reuşit să reia meciul din prelungiri, pentru ca apoi să îl încheie.

Bursaspor, care a câştigat campionatul Turciei în 2010 şi apoi a fost afectată de mari probleme financiare, a intrat într-o spirală descendentă începând cu sezonul 2018-2019, la finalul căruia a retrogradat în D2. În cele din urmă, clubul a ajuns să se scufunde în D3 în 2022. În sezonul trecut, clubul a terminat doar pe locul 14 din 19.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri